چجوری میشه کاری کرد که یه مسیج باکس ظاهر بشه تا سه ثانیه خودشو نشون بده و اتوماتیک closeبشه ؟؟؟؟
چجوری میشه کاری کرد که یه مسیج باکس ظاهر بشه تا سه ثانیه خودشو نشون بده و اتوماتیک closeبشه ؟؟؟؟
سلام 2 راه داره
من خودم دنبال همین قضیه بودم ولی یه علت کمبود حوصله .... شد.
1- از تایمر در سورس Dialog unit از مسیر Delphi\source\vcl استفاده کنی
2- از Thread ها استفاده کنی
حالا من يه راهي بگم!!!
مي توني يه فرم مثل Message Box درست كني و هر كنترلي كه ميخواي بهش اضافه كن. مثلا يه تابع بنويس كه هر كدوم از كنترلهاي توي اون رو خواستي on يا off كني.
اينجوري خيلي ساده مي توني با دستورات زير كاري مي خواي رو انجام بدي:
به هر حال اينم يه راهه كه بدم نيست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
باي
با سلام. sleep یعنی چی؟ یعنی خوابیدن. پس اجرای برنامه رو برای n میلی ثانیه به تاخیر میندازه.
این هم توضیح ارائه شده توسط دلفی:
Sleep pauses program executions as specified by the milliseconds parameter. Under Windows, Sleep is just a link to the Sleep function in the system API. Under Linux, Sleep calls the usleep library routine
سلام
خوب فرهاد جان عزيزم كه كار Sleep رو گفتن.
براي اينكه شما مي خواستين يه مسيج باكس براي مدت چند ثانيه فقط نشون داده بشه از اين دستور استفاده كردم كه البته بايد توجه كنيد كه پارامتر بر حسب ميلي ثانيه هست.
با تايمر هم ميشد ولي با Sleep هم راحتتره و هم خيلي بهتر. هرچي كامپوننت در برنامه كمتر باشه بهتره.
موفق باشين
باي
راه حل romixery جان برای فرم تکی خوبه یعنی برای main form و برای فرمهای جانبی برنامه در یه حلقه دائم قرار میگیره این برای ما کارساز نشد.
بعد از آخرين خط timer رو disable كن
سلام
وقتي از Sleep استفاده مي كنيد كل برنامه براي مدت مشخص شده فريز مي شود.
ميتونيد براي نمايش يك MessageBox براي يك مدت مشخص از اين روش استفاده كنيد.
در اين روش MessageBox را دوباره با پارامترها، عناصر و حالت مورد نظر ايجاد مي كنيم.
در مثال زير بعد از ايجاد MessageBox هيچ دكمه اي روي آن نشان داده نميشود، در صورت نياز(فكر نكنم وقتي قراره بعد از چند ثانيه پنجره بسته بشود نيازي به وجود دكمه باشد) مي توانيد دكمه (هاي) مورد نظر را به پنجره اضافه كنيد. هنگام ايجاد پنجره يك تايمر نيز ايجاد مي كنيم كه وظيفه بستن پنجره را به عهده دارد. توجه كنيد براي بستن يك پنجره Modal كافيست مقدار ModalResult آنرا تعيين كنيم.
اندازه پنجره با توجه به اندازه متن تغيير مي كند.
كد را با توجه به نياز خودتون تغيير دهيد.
روش فراخواني :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)