سلام
من مجموعه ی اشعار و غزلیات مولانا البته بدون کمی و کاستی(چون میگن یه چیزهایی حذف شده) رو می خواستم هر کسی داره ممنون میشم...اگر این قسمت بت عیار شد رو هم پیدا کردید بدون سانسور البته ممنون میشم...
سلام
من مجموعه ی اشعار و غزلیات مولانا البته بدون کمی و کاستی(چون میگن یه چیزهایی حذف شده) رو می خواستم هر کسی داره ممنون میشم...اگر این قسمت بت عیار شد رو هم پیدا کردید بدون سانسور البته ممنون میشم...
Last edited by ardavan_2008; 07-01-2010 at 00:48.
سلام ...
تاپیکهای پایین رو داریم ، خدمت شما :
.
ممنون اما هر 3تاش رو گشتم اما اولی خیلی زیاده و پی دی اف هستش که نمیشه یه بیت شعر رو از اون در اورد دومی هم که ماله گرداب هست که معلومه تماما" سانسور شده سومیش هم که زندگی نامه ست...
یه چیزی می خوام که بشه توش جستجو کرد و بدون حذفیات باشه اگراولی می شد در اون اون یک کلمه رو پیدا کرد خیلی خوب میشد...برای مثال من بیتهای بت عیار برامد(بدون حذفیات) به بعدرو می خوام که تو این همه بیت گم میشم![]()
سلام ...
4 تاپیک بود ... شما برنامه با قابلیت جستجو رو لازم دارید ؟ ... خدمت شما :
یکی از امکانات این برنامه : دیوان مولوی به همراه جستجوی بیت یا کلمه
===========================================
این تاپیک رو Diego عزیز زحمت کشیدند ( پست اول ) اگه لینک دانلود برنامه آپدیت نبود ، توی همون تاپیک پست بزنید ، تا دوستان در اولین فرصت لینک دانلود جدید رو معرفی کنند ... در ضمن سازنده اینطوریکه توی امضاشون نوشتند فقط پنجشنبه و جمعه ها به فروم سر میزنند ...
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)