در برنامه picture and fax viewr ویندوز دیدید موقعی که توی یه پوشه ای شامل مثلا 100 تا عکس هست با نمایش یک عکس بقیه اونارو با کلیک روی دکمه next میشه تماشا کرد.
این قضیش چیه؟
در برنامه picture and fax viewr ویندوز دیدید موقعی که توی یه پوشه ای شامل مثلا 100 تا عکس هست با نمایش یک عکس بقیه اونارو با کلیک روی دکمه next میشه تماشا کرد.
این قضیش چیه؟
اين برنامه خودش روي ويندوز نوشته شده و به همين دليل به شدت با MyComputer و مسائل خود ويندوز همگون هست.
من در همين حد ميدونم و چيز ديگه اي به ذهنم نمياد.
موفق باشي
سلام
من ايني كه شما ميگي رو با FileList نوشته بودم. البته ميشه بدون اون هم نوشت ولي من بلد نيستم.
خيلي هم كاري نداره. خواستي بگو كدشو برات بزارم.
موفق باشي
باي
حرف romixery درسته . میتونی از یه کنترل مخفی مثلا listbox استفاده کنی و با استفاده از اون بین فایلها حرکت کنی
موفق باشی
اونوقت يك سوالي براي من پيش اومده.
چطوري اين برنامه نوشته شده شما منتقل ميشه به MyComputer و توي فولدرهايي كه Image داره ؟؟
تا اينجا قرار نبود كه اين برنامه توي ويندوز و جاي برنامه Picture and fax Viewer بشينه. اين كارا ديگه با ريجستري هستش.
ولي به طور كلي ميشه دو جور برنامه رو نوشت: يكي اينكه Directory رو خودمون با كنترل ها بهش بديم و ديگري اينكه كه كلا هنگام اجراي برنامه، مسير اولين فايل عكسي رو كه روي اون دابل كليك كرديم رو به FilelistBox بديم. همين.
باي
اره اگه بزاری ممنونت میشم بالاخره یه چیز هم از شما یاد می گیریم.
سلام
ببخشيد كه دير شد. يه مشكلي برام پيش اومده بود، دير به انجمن سر زدم
اميدوارم كارتون رو راه بندازه
لينك دانلود
موفق باشيکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)