سلام یاران !!!
میخواستم بدونم با فرض داشتن یک میلیون و ششصد هزار تومن برای خرید یه کیس توپ (( منظورم کیس با قطعات داخلش هست نه کیس خالی !!!!)) و پانصد هزار تومن برای خرید مانیتور lcd و اسپیکر و موس و کیبرد چه مانیتور و چه اسپیکری مناسبترین هست !!
دوست ندارم اسپیکرم صدای فوق العاده و وحشتناک بلند داشته باشه !!! چون تو آپارتمان جواب نمیده برای همین بیشتر رو کیفیت صدای خروجی تاکید دارم و اینکه اسپیکر مدام ((جز جز )) نکنه و صدا رو شفاف و واضح پخش بکنه و علاوه بر اینها قابلیت تنظیمات زیادی داشته باشه و بشه برای آهنگهای مختلف دستکاریش کرد !!!
از طرفی برای مانیتور lcd اولا دوست ندارم زیر 19 اینچ بردارم ثانیا بیشتر توجهم به samsung هست اما نمیدونم چی و چه مدلی کارایی بیشتری داره و مثل مانیتور های crt بعد از سه چهر سال کار کردن شروع به خط انداختن رو صفحه نمیکنه !!! علاوه بر اینها شفافیت و کیفیت فوق العاده ای داشته باشه و لیاقت وصل شدن به کارت گرافیک 8800gt رو داشته باشه !!!!
(( خواهشا برنگردید بگید که : برای درخواست مانیتور تاپیک هست و نباید تاپیک میزدی !!!! و از اینجور صحبتها !!!))
خودم کوچه پس کوچه های این فروم رو خوب بلدم لیکن تو اون تاپیک یاد شده تا بخوای جواب بگیری یهو چند نفر دیگه میان و سوالاتشونو مطرح میکنن و سوال ما میره صفحات عقب و ناکام میشیم !!! از طرفی من میخوام حداقل چهار پنج نفر از بچه های عزیز این فروم بیان و بمن جواب بدن نه اینکه یکی بیاد و یه جواب نصفه نیمه بده و خلاص !!!
یادتون باشه تا 500 تومن برای خرید مانیتور و اسپیکر جا داریم !!!! پس خواهشا جنس مناسب و با شرایط گفته شده رو معرفی کنید تا پولمون رو دور نریخته باشیم !!!!
فدای همه تون بشم !!!
ممنونم