تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: 50Cent Vs. Kanye West

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

11 50Cent Vs. Kanye West

دیروز (11 سپتامبر ) اولین روز فروش دو آلبوم از دو ابر رپر آمریکایی بود:
    Curtis از 50Cent و Graduation از Kanye West

کانیه وست عمدا اولین روز فروش آلبومش رو همزمان با آلبوم 50 سنت قرار داد تا از این طریق باهاش رقابت کنه ، 50 سنت هم گفته که اگر فروش آلبوم من از کانیه کمتر بشه دیگه هیچوقت تکی آلبوم نمیدم ( یعنی خودش رو از دادن آلبوم های یک نفره بازنشسته میکنه ) ، کانیه وست هم به طعنه جواب داد که آهنگ های 50 رو دوست داره و نمی خواد که اون بازنشسته بشه !!

و اما فروش روز اول :

Graduation : 42,438 copies
    Curtis : 32,640 Copies

متاسفانه فعلا Curtis عقبه !!

تا بعد...
    Last edited by Sina.G; 14-09-2007 at 03:54.

پروفشنال H.M.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من کانیه وست رو اصلا نیمشناسم!!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فیفتی سنت یه چیزی می دونسته که این حرف رو زده، اگه فقط خودش آلبومش رو می خوند شاید حرفش بی حساب می بود، اما وقتی خوانندگان چون Eminem و Timbaland و Akon و Justin Timberlake و Nicole Scherzinger و Mary J. Blige با اون آهنگاش رو خوندند (که هر کدوم با هر کی که بخونند اون خواننده معروف میشه!) مطمئن باشید شرط رو می بره، روی روز اول هم حساب نکنید.
    اما اگه فیفتی سنت دیگه نخونه فکر کنم من هم دیگه آهنگ گوش نکنم! (البته اون موقع احتمالاً تو تموم آلبومها اسمش پیدا میشه!)

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

2 کانیه وست همچنان پیشتاز

ورود یک خواننده سبک Country به رقابت برای بیشترین فروش این هفته !

Kanye West همچنان در فروش پیشتاز و 50 Cent به دنبال اونه . انتظار میره که تا پایان هفته آلبوم Graduation بین 575 تا 700 هزار کپی فروش داشته باشه و آلبوم Curtis بین 500 تا 600 هزار کپی .

اینم عکس کانیه وست ، Producer و Rapper معروف آمریکایی :

خبر جالب اینکه Kenny Chesney خواننده ی سبک محلی ( Country ) هم با آلبوم Just Who I Am: Poets & Pirates tv فروش خوبی داشته و فعلا سومه ، ولی احتمالش وجود داره که جای فیفتی سنت رو بگیره !!!!

50Cent در مورد فروش بد آلبومش ، شرکت Interscop رو مقصر دونست ( Interscope کمپانی معروف پخش Cd در آمریکاست )
    50 گفت : به فرض این کهه آلبوم من زیر آلبوم کانیه وست قرار بگیره ، هر وقت Def Jam ( کمپانی دیگر معروف آمریکا که Kanye West عضو اونه ) تصمیم به پخش هر آلبومی کرد من هم همزمان آلبوم بیرون می دم ( به تلافی کار کانیه وست که روز پخش آلبومش رو هم زمان با البوم فیفتی قرار داد ! )

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

آخرین نتیجه :

Graduation : 437.000
    50Cent : 310.000

عکس : روز 9 سپتامبر ( 2 روز قبل از شروع فروش آلبوم ها ) ، مراسم اهدای جوایز MTV Video Music Award در لاس وگاس ؛ 50 و وست در حال اهدای یکی از جوایز . در اون شب کانیه وست نامزد دریافت 5 جایزه (از 11 جایزه) از جمله بهترین خواننده ی مرد سال شده بود ولی دست خالی مراسم رو ترک کرد! وست بعد از مراسم با درموندگی به خبرنگارها گفت که دیگه هیچوقت به MTV بر نمیگرده !

یه جا خوندم که در هفته ی اول West اول میشه ولی بعد از اون 70% کاهش فروش پیدا میکنه و 50 در کل اول میشه ، دلایل این تحلیل رو هم نوشته بود ، خودتون میتونید بخونید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی از کارشناسان مجله بیلبورد هم گفته که هنوز کار تموم نشده و مخالفان 50 نباید جشن بازنشستگی اون رو بگیرن ! میتونید کلش رو اینجا بخونید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Sina.G; 14-09-2007 at 05:31. دليل: تکمیل پست

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سينا آمار فروش ها رو از چه سايتي مي گيري ؟. مي شه بدي ؟

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

Wikipedia
    billboard.com
    hhnlive.com
    AP
    .
    .
    .

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض

آخرین آمار :
    Graduation : 781.000
    Curtis : 603.000

50 سنت ناراحتی خودش رو از مراسم اهدای جوایز BET و MVA (MTV Music Video Award ) ابراز کرد . در مراسم MVA فیفتی فرار بود با Jay-Z روی صحنه بره ولی در لحظات آخر West جایگزین Jay شد و به عقیده ی 50 ، اون کمتر از وست روی صحنه رفته !
    50 میگه : هر وقت که من توی مراسمی برنامه دارم ، برنامه تغییر می کنه و اصلا فرقی نمیکنه که من از نحوه ی اجرای برنامه اطلاع داشته باشم یا نداشته باشم !
    همونجور که مسولان MVA دوست داشتن West بیشتر از من به نمایش گذاشته شد و بیشتر مورد توجه قرار گرفت . اون 4 بار مطرح شد ، آهنگش ( Stronger) پخش شد ، آهنگ جدیدش (Good Life) معرفی شد ، یه اجرای زنده داشت ( آهنگ Cank dat) و در آخر با من روی صحنه اومد . فکر می کنم که Def Jam در ترفیع آلبوم بهتر از Interscop عمل کرد . Interscop فقط به شهرت و آهنگ های من تکیه کرد ( جدا راست میگه !! ) . من فقط یک دقیقه و 20 ثانیه روی استیج بودم . من اصلا باید تو خونه می موندم !!

منبع : Billboard.com
    Last edited by Sina.G; 15-09-2007 at 02:38. دليل: ذکر منبع

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

پيش فرض UK Album Chart

Kanye Defeats 50 Cent On U.K. Album Chart

#1.Graduation
    #2.Curtis

داره خودمونی میشه *Dash Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    kish

پيش فرض

چی شد پس بلاخره کی برد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •