با سلام
من قصد دارم لینوکس نصب کنم و وقتی رفتم سی دی بخرم یک سی دی با مشخصات زیر به من دادند می خواستم ببینم آیا ردهت 10 قانویه چون من هرجا می بینم 9 است ؟
linux
redhot10 fedora core 1.0
ایاورژنش جدیده ؟
redhot10 fedora core 1.0
ایاورژنش جدیده ؟
حدود ۴ - ۵ سال پیش ردهت پروژه ی جدیدی رو به نام Fedora core آغاز کرد. اول نسخه این توزیع Fedora core 1 بود تا اوایل امسال که Fedora core 6 ارائه شد و چند ماه پیش هم Fedora 7 عرضه شد. از نسخه ۷ به بعد کلمه core از اسم این توزیع برداشته شد. توزیعی که الان شما دارید فوق العاده قدیمی هست و به هیچ وجه توصیه نمی کنم که نصبش کنید. شما سعی کنید که Fedora 7 یا توزیع هایی مثل Ubuntu7.04 یا Kubuntu 7.04 رو تهیه کنید و کار رو شروع کنید. اگر هم مشکلی داشتید من و بقیه دوستان در این تاپیک در خدمتتون هستیم.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز
آیا لینک دانلود از این ورژن هایی که فرمودید دارید برای من بزارید
ممنون
اشتباه نكنم تنها نسخه اي كه پولي هست لينوكس ردهت 10 هست كه اونهم دلايلي دارد
مراجعه کنید به تاپیک های اختصاصی هر کدام از توزیع ها:
ابونتو:
فدورا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچنین تاپیک شروع به کار با لینوکس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالات مربوط به شروع کار رو اوونجا مطرح کنید سریعتر جواب می گیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه به طور دقیق حتی suse هم نسخه ی commercial داره که باید براش پرداخت کنید ولی خوب موفق ترین نسخه ی غیر رایگان لینوکس ردهت بوده، ولی نسخه های غیر رایگان کم هم نیست، ولی با این حال تمام این توزیع ها کد سورسشون موجود هست و پول برای اینستالر هست، یعنی کد سورس همه ی نسخه های لینوکس برای کامپایل شخصی موجود هست.
اطلاعات بیشترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)