در اينجا چند تا روش امتحان شده و عالي رو براتون مگم كه بترتيب انجام بدين تا سرعت اينترنتتون به نهايت اون چيزي كه ميتونه باشه برسه . دقت كنين كه مجموعه اين روش ها باعث ميشه كه پيكربندي اينترنت تون به بهترين و بهينه ترين حالت براي استفاده از تمامي پهناي باند ارائه شده توسط آي اس پي تون تغيير كنه
--------------روش اول-------------
يه چيز توپ دارم براتون، سرعت لود صفحات تون رو تا 2 برابري كه الان هست افزايش بدين بصورت رايگان با امنيت بيشتر و بسيار راحت و كاملا واقعي ( خودم امتحان كردم و دارم نتيجش رو ميبينم سرعت دانلودم كه معمولا رو 3.5 بود از 5 كمتر نميشه و سرعت لود صفحه ها هم دو برابر شده)
اما چجوري شركت بزرگ و معروف opendns بوسيله ارائه دادن dns هاي پرسرعت 208.67.222.222
و 208.67.220.220 سرعت اينتر نت تون رو افزايش ميده و امنيت بيشتري رو هم به browsing شما در مقابل حملات فيشينگ و غيره مي بخشه.
اين سرويس كاملا مجانيه . همينطور بايد بگم كه كه سايت بزرگ pcworld و روزنامه new york times از اون به عنوان بهترين و محبوب ترين روش افزايش سرعت اينترنت ياد كردن
اما برسيم به اصل مطلب مراحل كار بسيار ساده ست خود سايت مرحله به مرحله توضيح داده
اين صفحه اول سايت
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم صفحه تنظيمات ، ورژن ويندوزتون رو انتخاب كنين تا دستورات انجام كار براتون بياد
کد:
اگه از dial up استفاده ميكنين و ورژن ويندوزتون xp هست چيزي كه من در زير گفتم رو انجام بدين ولي اگر از adsl استفاده ميكنين چيزي كه خود سايت گفته :
از control panel قسمت networking رو انتخاب كنين كانكشني رو كه باهاش وصل ميشين انتخاب كنين و روش كليك راست كرده و properties رو انتخاب كنين حالا برگه networking رو انتخاب كنين ( قابل ذكر كه اين قسمتي كه من گفتم با چيزي كه در آموزش تصويري در سايت اومده فرق داره چون اون روش براي adsl هستش) .
حالا در اون وسط از چند گزينه كه هست internet protocol (tcp/ip رو انتخاب كرده و properties رو بزنين و در پنجره اي كه باز ميشه چك گزينه use the following dns server addresses رو بذاريد و 208.67.222.222 رو در preferred dns server و 208.67.220.220 رو در پاييني يعني Alternate dns server به دقت بنويسين و همه پنجره هارو ok كنين و كامپيوتر رو ريستارت كنين
تمام....
لذت ببرين
--------------روش دوم-----------------
يه روش ديگه براي افزايش سرعت اينترنت هست كه اين خيلي عاليه. اين يكي هم سرعت لود صفحه هارو بهتر ميكنه هم دانلود خيلي هم آسون . اول اينو دانلود كنين
کد:
اين نرم افزار كارش بهينه كردن تنظيمات ويندوزتون بصورت اتوماتيك اگه مبتدي هستين و اگر هم خودتون بلد باشين بصورت دستي هستش .
بعد نرم افزارو اجرا كنين نيازي به نصب نيست از قسمت connection speed سرعت اينترنت تون رو انتخاب كنين مثلا اگه از دايل آپ استفاده ميكنين درجه رو رو 56 يا اگه از adsl استفاده ميكنين رو 128 يا 256 يا ..... بنا به سرعتي كه دارين بذاريد و از پايين صفحه optimal setting رو انتخاب كرده و apply changes رو بزنين و در پنجره اي كه مي ياد ok رو بزنين . كارش خوبه تنظيمات ويندوز و مودمتون رو به بهترين حالت براي بهره گيري از تمام پهناي باند تغير ميده
اينم help نرم افزار بصورت آنلاين
کد:
اينم سايت سازنده
کد:
اينجا هم ميتونين يسري patch و نرم افزار ديگه براي بهينه كردن سرعت اينترنت تون دانلود كنين
کد:
لطفا نظر فراموش نشه
--------------روش سوم---------------
و اما بعد از اينكه نرم افزار tcpoptimizer رو نصب كرديد و كارايي كه گفته شد انجام داديد اين رو هم انجام بديد
افزايش 20% سرعت اينترنت
در ويندوز XP درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصال تان به اينترنت بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد:
1.Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2.در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3.منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4.در بخش Local Comuter Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. (اين كار با كليك بر روي علامت+ كار آن انجام دهيد)
5.در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6.حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7.به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8.بر روي Limit reseivable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9.پس از اينكه پنجره ي Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10.مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12.حال به Connection ي كه به وسيله ي آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه ي Properties كليك كنيد.
13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14.اين پنجره را OK كنيد.
15.كامپيوتر خود را Restart كنيد.
---------------روش چهارم---------------
و در نهايت اين كار رو هم انجام بدين
برای بالا بردن سرعت دانلود:
1- بر روی جای خالی از دسکتاپ راست کلیک کنید و Properties را انتخاب کنید.
2- تب Desktop را برمیگیزینیم.
3- بر روی دکمه Customize Desktop کلیک میکنیم.
4- در پنجره باز شده به تب Web می رویم.
5- بر روی دکمه Properties کلیک میکنیم.
6- در پنجره باز شده به تب Download می رویم.
7- سپس تیک گزینه Limit hard-disk usagefor this page to را میزنیم.
8- بعد در مقدار فیلد Kilobytes را به عدد 9.000 تغییر میدهیم.
9- در پایان OK را زده و خارج میشویم
تمام . تبريك ميگم كامپيوتر شما آمادست .( توجه كنين كه اينها بهترين و عملي ترين روش براي افزايش سرعت نته پس دنبال چيزاي ديگه نرين.
نظر لطفا فراموش نشه.ممنون از توجه تون