سلام.من تصمیم گرفتم که کلوپ 5700 مشکی رنگ رو تشکیل بدهم به دلیل اینکه 5700 قرمز رنگ مسیرش با 5700 مشکی رنگ یکی نیست و مشکلات زیادی داره اما 5700 مشکی رنگ این مشکلات رو نداره!!من به 5700 داران مشکی رنگ توصیه میکنم که در این کلوپ شرکت کنند!![]()
سلام.من تصمیم گرفتم که کلوپ 5700 مشکی رنگ رو تشکیل بدهم به دلیل اینکه 5700 قرمز رنگ مسیرش با 5700 مشکی رنگ یکی نیست و مشکلات زیادی داره اما 5700 مشکی رنگ این مشکلات رو نداره!!من به 5700 داران مشکی رنگ توصیه میکنم که در این کلوپ شرکت کنند!![]()
خیلی خوب شد من هم تا چند روز دیگه میگیرم مشکی شو
خوش اومدی حمید رضا جان!!البته من قبل از همه باید ازممل خان عذر خواهی کنم چون 5700 ایشون قرمز هست!!!در ضمن 5700 داران سبز رنگ نیز میتونند بیان توی این تاپیک!!
احتیاجی به عذر خواهی نیست
چون از تو انتظار چنین کاری میرفت...اگه این طور باشه که برای هر رنگ یه گوشی یه تاپیک بزنن که هرج و مرج میشد
چی میگی بابا اینا فقط قابش عوض شده هیج فرقی نداره
من شاید k800 فروختم اومدم تو تاپیک شما فعالیت کنم شایدم w850 خریدم
به نظرم واقعا اینکه بگیم گوشی ها از لحاظ رنگ با هم فرق سخت افزاری دارند یه چرت پرت به تمام هست !!!
یه یوزر در فروم خارجی همچین شایعی کرد!!! چطور در ایران از همون ابتدا شایعه شد که این گوشی پنلش لق می شه !! ایا لق شد؟؟ ایا جایی تایید شد که رنگ قرمز این گوشی مشکل سخت افزاری داره؟؟؟
کمی باید واقع بین بود....
اين مسخره بازي ها چيه ديگه بابا.... ترخدا قبل انجام يه كار يه كم ..... كنين.
با با غلط کردم!!من هم توبه!!لطفا تاپیک رو قفل کنید!!اومدیم یه کار درست تو زندگیمون انجام بدیم ببینید چی شد!!!غلط کردم!!تاپیکو بقفلونید!!!کسی در اینجا پست نده!!
امين تو هميشه زود احساساتي ميشي
اون از ال سي دي امير كه ...
اينم از درست كردن يه تاپيك مسخره كه ...
آره راست میگی واقعا غلط کردی با این تایپک آشغال و گوشی مشکیت
برو جم کن خودتو با اون ریختت ؟؟؟؟؟!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)