سلام لطفا یک کیبورد از مارک فراسو به من معرفی کنید که ویژگی های زیر را داشته باشد:
دارای کلید های نرم و کم صدا خوش دست دارای رابط ps2 و متناسب با کیس گرین 1385پلاس باشد
ضمنا کسی هست هدست فراسو داشته باشه و چه مدلی دارید
سلام لطفا یک کیبورد از مارک فراسو به من معرفی کنید که ویژگی های زیر را داشته باشد:
دارای کلید های نرم و کم صدا خوش دست دارای رابط ps2 و متناسب با کیس گرین 1385پلاس باشد
ضمنا کسی هست هدست فراسو داشته باشه و چه مدلی دارید
چرا فراسو؟ انتخاب فراسو فقط 3 تا علت میتونه داشته باشد: 1.ساخت ایران 2.احتمالا گارانتیش 3.عرضه فراوان به طوری که محصولات فراسو در بساط هر دستفروشی پیدا میشوند![]()
در مورد کیفیت ساخت مخصوصا نوع پلاستیک به کار رفته در کیبورد فراسو زیاد خوب کار نکرده و حتی در مقابل کیبوردهای ساخت چین حرفی برای گفتن ندارند.(البته مارکهای معروف و درستکار!! که الا ن در چین کارخونه راه انداختن)
پیشنهاد من اینه Genius KB-29e calculator یا مدلهای مشابه.
در مورد هدست هم بگو چقدر میخوای خرج کنی تا بچه های سایت راهنماییت کنن.
در مورد اون کیبوردی که گفتم: 9دکمه اینترنت-8دکمه ماشین حساب-8دکمه مدیا پلیر-3دکمه آفیس-1دکمه استند بای-1 اسکرول-1 نمایشگر(صفحه)ماشین حساب که در زمان خاموش بودن کامپیوتر هم روشنه و میشه ازش استفاده کرد!
farassoo 8800
فراسو حرف نداره
من قبلا یه 8100 داشتم 6 سال کار کرد الانم داره کار میکنه
الانم 8800 دارم
یا 8900 بیگر یا 8800
خیلی ممنون در مورد هدست من 720 دارم 3/4 سالی میشه ولی همون اوایل دوتا گوشیش شکست الان می خوام یکی بگیرم که استحکام بالایی داشته باشه 770 به نظر شما چطوره:
اسپیکر 3050 چطوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من محصولات فراسو رو داشتم و خیلی ازشون راضی هستم و جنیوس رو هم داشتم و ازش راضی نبودم این دلیل انتخابم هست مشخصه که محصولات دیگه ای مثل لاجیتک خیلی بهتره ولی قیمت بالایی دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم Farrasoo 8100 دارم.سگ جون.........فراسو خیلی هم خوبه.......
باشه باشه من تسلیم شدم ولی...
ahdn farasoo o,f fhai ,gd genius hc h,k odgd fijvi [,k j, !![]()
اسپیکر چه قد میخوای بخری؟
تا 30 تومن فقط creative .sbs عالیه
عزیز اسپیکر نه هدست
در جواب دوست عزیز من 2سال هست که 8800 دارم وراضی هستم
هدست هم به نظر من هدست های Sonic خوب هستنذ و با کیفیتو گوش را هم درد نمیارند........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)