خب این اولین تاپیکه من تو قسمته موبایلهدر مورده موضوعشم سرچ کردم همچین تاپیکی تا حالا نبوده
حالا بحث در مورده اینکه شما سیمکارت دایمی دوست دارید یا اعتباری,اگر خواستید دلیله انتخابتونم بگید تا همه بدونن؟
![]()
خب این اولین تاپیکه من تو قسمته موبایلهدر مورده موضوعشم سرچ کردم همچین تاپیکی تا حالا نبوده
حالا بحث در مورده اینکه شما سیمکارت دایمی دوست دارید یا اعتباری,اگر خواستید دلیله انتخابتونم بگید تا همه بدونن؟
![]()
خب اولین جواب روهم خودم میدم. من اعتباری رو بیشتر دوست دارم
چون نیاز به رفتنه به بانک و پرداخت قبض نداره(این برای آدمای تنبلی مثال من مهمترین مزیته
)در ضمن همیشه میدونم چقدر صحبت کردم و چقدر میتونم صحبت کنم
![]()
اگر اعتباری محدودیت زمانی نداشته باشه بهتره مثل تالیا و ایرانسل ولی مثل مخابرات که محدودیت زمانی داره فایده نداره .
هر کدوم به یه کارم میاد ولی در حالت معمولی دایمی رو انتخاب میکنم !
به نظر من اعتباری بهتره، ولی خودم دائمی دارم، مزیت هاش هم اینه که لازم نیست نگران کمبود شارژ بشی، چون حتی اگه شما قبضت رو هم به موقع پرداخت نکنی بازهم تا یه جایی جا داری که از خدمات "تلفن همراه" استفاده کنی !
منم عتباري دارم ولي دائمي رو به اعتباري ترجيح ميدم
چون نگران تموم شدن اعتبارت نيستي!
بنظرم اعتباري بهتره چون هميشه ميدوني چقدر خرج شده و چقدر مونده!و سرماه ديگه سكته نمي كني!
این مشکل تقریبا حل شدس، چون هر دو تا اپراتور که سیم کارت دائمی دارن بهتون اجازه میدن که از میزان بدهیتون هر موقع که خواستین مطلع بشین
دائمی بهتره
چون هم نگران نیستی که وسط مکالمه اعتبارت تمام بشه
هم اینکه هزینه آن گرونتر نیست نسبت به دائمی
خب چرا اعتبارش تموم شه همیشه من 500 تومن موندی میرم یه کارته شارژ میگیرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)