با سلام
دوستان عزیز من نیاز به برنامه ای دارم که یک صفحه وب رو که تعداد زیادی گزینه داره رو پر کنم (تعداد تکرار زیاده میخوام با برنامه در وقت صرفه جویی کنم )
اگه میشه بگید با چه دستوری فیلد ها رو پرکنم ؟
ممنون و منتظرم
با سلام
دوستان عزیز من نیاز به برنامه ای دارم که یک صفحه وب رو که تعداد زیادی گزینه داره رو پر کنم (تعداد تکرار زیاده میخوام با برنامه در وقت صرفه جویی کنم )
اگه میشه بگید با چه دستوری فیلد ها رو پرکنم ؟
ممنون و منتظرم
دوست عزیز. این روند رو نمیدنم ولی برنامه ای برای این کار وجود داره و خیلی هم قوین.
میتونی از اونا استفاده کنی.
فکر کنم اسمش AIRobo بود.
سلام
فرض كنيد يك صفحه htmlداريد كه داراي 4 فيلد و يك دكمه submit است.
صفحه اي مانند اين :
خب حالا در دلفي يك كنترل WebBrowser1 روي فرم قرار دهيد و صفحه مورد نظر را در اون load كنيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 كار بايد انجام دهيد، 1 : پر كردن فيلدهاي لازم - 2 : فشردن دكمه Submit
پركردن :
اسم فيلدها را با توجه فرم خودتون تغيير دهيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فشردن دكمه Submit :
مقدار عدد 4 را نيز بايد با توجه به صفحه html تغيير دهيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از شما ديگه بعيد بود همچين جوابي بديدبايد تشويق كنيد كه خودشون يه AIRobo بنويسن، ناسلامتي اينجا قسمت برنامه نويسي است.
دوست عزیز.
من که نمیدونم ایشون مشکلشون با دلفیه که میخوان یک چنین برنامه ای بنویسن ویا اینکه یک چنین کاری میخوان بکنن و نمیدونن چطوری.
من پیشنهاد خودم رو کردم.
به هر حال ممنون از تذکر شما.
سلام
مرد مباح عزیز این برنامه ای که شما گفتین به صورت کلی فیلد هایی رو که در اکثر صفحات وب هست ذخیره و پر می کنه مثل اسم و سال تولد و....
من می خواهم با استفاده از دلفی یه صفحه وب رو که شامل فیلد هایی از جنس ادیت و کومبو باکس هست رو پر کنم
noneforce عزیز من توی صفحه وبم 3تا فیلد کوبوباکس دارم اولی :استان - دومی:شهرستان-سومی:دفتر
1-regState
2-regCity
3-regOffice
که با انتخاب اولی کومبوباکس دومی تغییر میکنه و با انتخاب دومی سومی تغییر میکنه(یعنی شهرستانهای یک استان و دفاتر یک شهرستان مقدار می گیرند)
حالا دوباره برام اگه میشه توضیح بدید چیکار کنم کدی که شما بالا نوشتی کارم رو راه ننداخت آخه ازش هیچی سر در نیاوردم
ممنون
Last edited by hp1361; 26-08-2007 at 09:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)