سلام
لطفا یک کتاب خوب برای اموزش سی شارپ به زبان فارسی معرفی کنید.
سلام
لطفا یک کتاب خوب برای اموزش سی شارپ به زبان فارسی معرفی کنید.
سلام.
اگه یه e-Book می خوای که خیلی خوبه و به زبان فارسی هست اسمش هم است ( آموزش ویژوال C# 2005 )
توی همین انجمنه یه سرچ کنی پیداش می کنی.
خیلی ممنون
کتاب چاپی چی ؟
من که خودم هر چی بین کتابای چاپی نگاه میکنم با معرفی متغیراو حلقه ها شروع کردن![]()
سلام.
والا راستش رو بخواین من تا به حال اصلا کتاب نخریدم و چیزی در این مورد کتابای چاپی نمی دونم شاید بقیه ی بچه های انجمن بتونن کمکتون کنن.
سلام
من يك كتاب مي شناسم البته خودم نداشتم يكي از دوستام داشته!!!آموزش سي شارپ ديتل اند ديتل اگه اشتباه ننوشته باشم!!!كتاب c++ رو مي گن خيلي خوبه حالا c# رو هم يكي از دوستام تعريف مي كرد...
تا اونجا كه من ميدونم انتشارات ناقوس و علوم رايانه هم كتاب هاي خوبي دارند!!!
سلام منم یه کتاب اموزش c++ میخوام که خوب توضیح داده باشه e-book یا هر چیز دیگه ای.
ممنون
سلام ،
کتاب Deitel خیلی خوبه و از پایه هم شروع کرده . در بازار ، دو تا ترجمه از اون هست ، یکی از اونها دو جلدیه و دیگری یک جلدی که ترجمۀ مهندس بهرام پاشایی هست . من دومی رو گرفتم ولی فکر نمی کنم خیلی تفاوت داشته باشند .
سلام
اگه کتاب چاپی بخوای کتاب c# جعفرنژاد قمی بد نیست و اگر e-book بخوای در سایت tebyan.net در بخش دانلود می تونی پیداش کنی که به نظر من خیلی خوبه.
اینم لینک دانلود کتاب تو تبیان .
يک آموزش کامل و جامع و فارسي از زبان برنامه نويسي جديد و قدرتمند Visual C# (سي شارپ) که نسخه 2005 اين زبان را نيز در برمي گيرد. اين کتاب الکترونيک به صورت PDF بوده و 951 صفحه مي باشد. حجم فايل حدد 12 مگابايت بوده که تا 9.5 مگابايت فشرده شده است. از اين زبان مي توانيد براي برنامه نويسي تحت وب و طراحي سايت به زبان ASP.NET نيز استفاده کنيد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by shadli_m7; 17-10-2007 at 12:26. دليل: آدرس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)