تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 6 از 6

نام تاپيک: سوالي در مورد پريمير دارم . ( با يه سوال يواشكي ) !‌!!!

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض سوالي در مورد پريمير دارم . ( با يه

سلام به همه ...
    من يه سوال داشتم ... ميخواستم بدونم نرم افزار خاصي براي فارسي نوشتن تو پريمير يا يوليد مديا استوديو وجود داره يا يه پچ خاصي داره ؟
    و ميخوام بدونم امكانش هست كه اين فارسي نويسيها رو به قالبهايي كه آماده براي پريمير ساخته شده انتقال داد ؟
    لطفا يه راهنمايي بكنين منو ...

يه سوال ديگه هم بكنم ... (‌يواشكي كه جناب مسوول نبينه ! )‌
    كرك و شماره سريال دانلود اكسلراتور 4.3 و يكيم تازه دانلود كردم اونم ورژن 7.4 اونه ...
    ميشه بهم بگين چجوري ميتونم داپم ازش استفاده كنم ؟ چون خيلي از كرك ها و سريال ها كار نميكنه ! من با هزار مكافات تونستم با سريال و كركي كه پيدا كردم از ورژن 4.3 اونم برا 30 روز دوباره استفاده كنم ...
    با صفا باشين ... يا علي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

برای فاسی نویسی در پریمیر یا یولید پچ خاصی نداریم کافیه یکی از این نرم افزارهای فارسی نویسی را مثل چلیپا یا شتاپ یا ....
    را اینستال کنی و بعد متن فارسی را که داخل انها تایپ کردی کپی ودر پریمیر -title -پیست کنی
    در مورد download acceleator تو فروم خیلی بحث شده کافیه بگردی

پروفشنال Erfaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زير آسمون خدا

پيش فرض

البته از كد هم ميشه استفاده كرد ولي با نرم افزار راحت تره

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط reza12100
    برای فاسی نویسی در پریمیر یا یولید پچ خاصی نداریم کافیه یکی از این نرم افزارهای فارسی نویسی را مثل چلیپا یا شتاپ یا ....
    را اینستال کنی و بعد متن فارسی را که داخل انها تایپ کردی کپی ودر پریمیر -title -پیست کنی
    در مورد download acceleator تو فروم خیلی بحث شده کافیه بگردی
    دوست عزيز ... ممنونم كه وقتتو براي پاسخ دادن به من گذاشتي ...
    من اين روش هاكه براي فارسي نويسي فرمودي رو انجام دادم ... ولي حتما به نتيجه اي نرسيدم كه اينجا مطرح كردم مسپله به اين سادگي رو ...
    به هر حال ممنونم از محبتت ...
    در مورد دانلود اكسلراتور هم منم تو همه تاپيكهايي كه مطرح شده اين جمله ي معروف رو ديدم : < در مورد اين موضوع بحث شده ... كافيه بگردي ! > :lol: ولي من آخرش كرك درست و حسابي پيدا نكردم ... همشون يا كار نميكنه يا اينكه بعد ري استارت بعدي روز از نو و روزي از نو ميشه !
    به هر حال من فكر كنم يه تاپيك درست و حسابي باشه و معتبر بهتر از چندين تاپيك هست كه فقط توصيه توش باشه !
    البته ............................................. هيچ سايتي پي سي ورلد نميشه !!!!!!! :P
    با صفا باشي .. يا علي ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوست عزيز براي نوشتن فارسي در پريمر فارسي ساز مخصوص موجود هست بايد از دو نوع فارسي نويس استفاده كني 1- جمله پرداز 5 و 2- فارسي نويس مريم
    و شكل كارش هم به شرح زير است
    بايد در داخل جمله پرداز متن فارسي را نوشته و در داخل پريمير با فونتهاي مريم كپي كني
    اگه درست نشد بگو تا فارسي سازو برات بزارم

داره خودمونی میشه bemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيز دل برادر ...من اين كارها رو كردم ومشكلي در تايپ فارسي تو پريمر ندارم 1-بايد مطمئن شوي كه فارسي xp شما مشكل نداره تمام حروف سر جاي خودش تايپ ميشه 2-يه برنامه فارسي نويسي مثل فارسي نويس جوان نصب كني 3- متن فارسي رو تو فارسي نويس جوان مينويسي ..كپي ميكني .. يادت باشه كه نوع خطش چيه ..4- ميري تو پريمر titel رو انتخاب ميكني اول از همه نوع خطي كه تو فارسي نويس جوان انتخاب كردي..انتخاب ميكني .بعد past ميكني...حالا هر كاري خواستي باهاش بكن............................................ .........من اين روش رو در adobe preimier 1.5 و در xp انجام دادم مشكلي نداشتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •