با سلام به همه دوستان
من يك flash memory دارم كه قبلا درست كار مي كرد ولي الان هنگام اتصال به USB پيغام عدم درست كار كردن را مي دهيد (malfunctioned) لطفا من را راهنمايي كنيد چكار بايد بكنم؟
با سلام به همه دوستان
من يك flash memory دارم كه قبلا درست كار مي كرد ولي الان هنگام اتصال به USB پيغام عدم درست كار كردن را مي دهيد (malfunctioned) لطفا من را راهنمايي كنيد چكار بايد بكنم؟
ببینم جایه دیگه به پورت USb جلوی کیس که نزدی ؟ چون ممکنه سوخته باشه
می تواند به خاطر مشکل در فرمت ان باشد
در cd همراه ان معمولن برنامه ای برای فرمت کردن ان هست و اگر نبود می توانید از برنامه هایی که مخصوص فرمت کردن فلش دیسکها هستند استفاده کنید و البته از برنامه فرمت ویندوز هم میتوان استفاده کرد ولی احتمال بوجود امدن مشکلاتی هست (به خاطر نوع فرمتی که ویندوز انجام میدهد که با بعضی از فلش ها سازگار نیست) بنابرایت در دجه اول از برنامه های مخصوص فلش دیسکها استفاده کنید
اگر مشکل ، با فرمت کردن حل نشود ناچار به flash کردن فلش دیسک خواهید شد یعنی برنامه موجود در فلش دیسک (firmware ) که وظیفه کنترل حافظه فلش مموری و تبادل اطلاعات با پورت usb را دارد را مجدد روی دستگاه فلش مموری بارگزاری کنید که اینکار هم توسط برنامه ای که معمولن درون Cd همراه هست و همچنین فایل firmware مخصوص مدل دستگاه شما که ان هم معمولن درون cd همراه وجود دارد انجام پذیر هست
با تشكر از جواب شما عزيزان
با تشكر از جواب هاي قبلي شما
هنگام وارد كردن فلش به usb ايكون آن در my computer ديده نمي شود از اين روش بالا مي توان استفاده كرد؟
وقتی فلش را به پورت بو اس بی وصل می کنید هیج اتفاقی نمی افتد ؟
ایا فلش دیسک را روی کامپیوتر های دیگر ازمایش کرده اید ؟
اگر cd همراه ان هست احتمالن برنامه ای همراه ان وجود دارد که بتوانید مشکل firmwar را حل کنید
اگر نیست میتوانید نام دستگاه را روی اینترنت جستجو کنید و سایت سازنده را بیابید چون معمولن در قسمت suport نرم افزاری شرکت های معتبر میتوان این گونه مشکلات را حل کرد
سلام
بی ارتباط با انجمن مقالات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتقل شد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)