يكي از دوستام مي خواد يه سيستم ببنده و از من راهنمايي خواسته. خودم خيلي وقته به بازار سر نزدم. حالا مي خواستم نظر شما رو بدونم . 500 تومن هم مايه داره. حال نظرتون چيه. يه سيستم خوب با اين قيمت؟ اصلا سيستم خوب گير مياد با 500 تومن ؟
يكي از دوستام مي خواد يه سيستم ببنده و از من راهنمايي خواسته. خودم خيلي وقته به بازار سر نزدم. حالا مي خواستم نظر شما رو بدونم . 500 تومن هم مايه داره. حال نظرتون چيه. يه سيستم خوب با اين قيمت؟ اصلا سيستم خوب گير مياد با 500 تومن ؟
چیز زیاد خوبی نمیشه خرید
cpu : amd 3600x2
maniboard: msi k9n neo_f
ram: CRUCIAL - 1GB - 667
hdd: 160 western digitall sata2
vga: Ati Radeon ax 700 asus
dvdrom: asus 16X
modem: gigabyte
case: elegance 2688C
monitor: LG t730pu flatron ez
keyboard: turbo media
speaker: tvm 2.1
power: acebel 300 watt یا بیشتر
درمورد گرافیک این مدل قدیمیه اگه گیر نیاوردی nvidia 7300gs xfx بگیر
این یه 530 تومنی میشه. اگه تونستی پاور قویتر بگیر .مثلا گرین 400 وات
دوست عزیز فقط کیس میخواهد یا کامپیوتر کامل؟اگه کامل میخواد همین که actor گفته خوبه ولی به نظر من main وcpu را واسه intel بردار
كيس با كامپيوتر مي خواد. حالا من اين مشخصات رو دادم بهش قرار عصر سر بزنه بازار . ولي فكر كنم amd ببنده با اين قيمت خيلي بهتره. در ضمن جناب actros شما در مورد اين مين بورد مطمئني . نمي دونم هر كاري مي كنم نمي تونم نسبت به اين msi نظر مثبتي پيدا كنم. قيمتش چه حدوداست؟
با 500 تومن فقط amd
با 500 اینتل ببندی باید بری سراغ cpu p4 !!!!
عزیز به نظر من واسه amd مین فقط abit_ msi
اگه میتونی 30 تومن بیشتر بدی
Abit kn9 _ ultra که میگن کم یاب هستش میتونی مدل abit kn9 sli رو بگیری
یا
msi k9n ultra
یا
asus m2n_e
بابا msi اینطوریا هم نیست عزیز
abit kn9 ultra/sli
دیگه تولید نمیشه![]()
Last edited by active_277; 19-07-2007 at 13:07.
مین بورد های ایسوز هم خوب هستن ایسوز ببند asus-m2ne در ضمن تو قیمت های پاین بهترین انتخاب amd هستش
رفتيم تو كار amd . ولي فكر نكنم راضي بشه msi ببنده . حالا ببينيم چي ميشه. از همه ممنون....
عزیز حتما طرف از این ادمای تعصبیه
MSI چشه مگه
همون تعصبه . راضي هم نمي شه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)