سلام دوستان ممنون میشم کسی کمک کنه
که کدوم مادربرد رو انتخاب کنم ! ؟![]()
سلام دوستان ممنون میشم کسی کمک کنه
که کدوم مادربرد رو انتخاب کنم ! ؟![]()
دوست عزیز ، بهتره فعلا دور Biostar رو خط بکشی.چون من حدود 1 ماه پیش 2 تا گرفتم و هر دو USB هاش خراب بود.از یکی دو نفر دیگه هم شنیدم که همچین مشکلی داشتن.بهتره تا مطمئن نشدی که این مشکل برطرف شده ریسک نکنی.
Biostar TForce P965 حسین جان شما هم با دیدن یک نمونه زود قضاوت نمن.........
من خودم هم حدود 2 ماه پیش همین مینو برای خودم گرفتم و هیچ مشکلی نداشت.
ولی یکی دیگه حدود 1 ماه پیش گرفتم که USB اون مشکل داشت و هیچ جوری هم مشکلش برطرف نشد.
وقتی دیدم اینجوریه یکی دیگه هم گرفتم که اگه درست بود اونو استفاده کنم ولی اونم خراب بود.توی فروم از یکی دو نفر دیگه هم شنیدم که اونا هم همچین مشکلی دارن.برای همین حدس می زنم بار جدید Biostar کلا این مشکلو داشته باشه.
اگه بخواید می تونین بگیرین ولی حتما قبل از بستن مین به کیس کاملا توی محیط ویندوز USB هاشو تست کنین تا در صورت خرابی بتونین به فروشنده پسش بدین.
اینایی که من دیدم وقتی ماوس USB بهشون وصل می کردم بعد از مدتی ماوس از کار می افتاد و یا وفتی USB Flash memory بهش وصل می کردم با سرعتی کمتر از 1mb/S فایل کپی می کرد و یا خیلی از اوقات هم Error می داد.
موفق باشید
بله مثل اينكه اين مشكل جديه .. من هم چندين مورد از خرابي هاي USB سري Tforce P965 و شنيدم .
اما هنوز در مورد رفعش خبري نيومده . ( يا من نشنيدم )
مشخص هم نيست با بايوس آپديت رفع ميشه يا نه /
آقا ممنون از شما ها که جواب دادید
راستش من خودم یه 965 گرفتم ولی چون USB هاش مشکل داشت و نمیتونست کیبورد و یا موس Usb رو ساپورت کنه
ویا هم اگر ساپورت میکرد هنگام کار با ویندوز قطع میشد واسه همین عوضش کردم و میخواستم باز هم Biostar بردارم که دیدم همشون مشکل USB دارن واسه همین ABIT گرفتم
ممنون
سلام
من بایوس رو هم آپدیت گردم نشد که نشد !
نه دوست عزیز ، با آپدیت بایوس هم مشکل حل نمیشه.
من منظورم اين بود كه آيا اصلا بايوستار دقت كرده به اين موضوع كه براش بايوس جديد بده يا نه .
يه سر به فروم هاي خارجي مي زنم ببينم خبري هست در موردش يا نه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)