با سلام خدمت دوستان خواستم بدونم كسي در مورد چگونگي اجراي اين مسابقات يا اينكه از چه زباني در اين مسابقات استفاده ميشه خبر داره؟
يا كسي سوالاي دوره هاي قبلي اين مسابقات رو داره؟
امسال كه تيم ايران هفدهم شد
ممنون
با سلام خدمت دوستان خواستم بدونم كسي در مورد چگونگي اجراي اين مسابقات يا اينكه از چه زباني در اين مسابقات استفاده ميشه خبر داره؟
يا كسي سوالاي دوره هاي قبلي اين مسابقات رو داره؟
امسال كه تيم ايران هفدهم شد
ممنون
از اين لينك استفاده كنيد :
در مسابقات داخلي هر زبان برنامه نويسي آزاد است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما در مسابقات جهاني معمولا شركت كننده ها از زبان C استفاده مي كنند.
ممنون avot جان
كسي رو ميشناسي كه تو مسابقات داخليش شركت كرده باشه؟
بله ،ميشناسم![]()
خوب مرسي ولي
منظورم اينه كه يكم اطلاعات بتوني بگيري كه دقيقا اين مسابقات چجوريه؟ يا سبك سوالا ...
سلام
ميشه گفت سخت ترين سؤالها رو تو اين مسابقه طرح ميکنن
برای حل اين مسئله ها بايد هوشه زيادی داشته باشی
سؤال های خود مسابقه انگليسی هست ولی من ترجمه سؤالرو تو مجله انجمن انفورماتيک ايران
فکر کنم ماه فروردين يا ارديبهشت ديدم
لينکه وبلاگ فارسی
acmtehran.blogspot.com
که هر اطلاعاتی خواستی اونجا هست
(تيم شريف 40 شده )
فرمايش ديگه اي بود من در خدمتم
من خودم ميخواستم تو اين مسابقه شرکت کنم ولی وقتی سؤالرو ديدم پشيمون شدم
Last edited by k0mpil3r; 28-07-2007 at 22:48.
البته بگم واسه شرکت تو اين مسابقه بايد از دوره ی مقدماتی رد بشی
پار سال دوره ی مقدماتی تو تهران بود
ممنون از راهنماييت
كلا اين مسابقات به صورت تيمي برگزار ميشه يا انفرادي هم هست؟
مگه سوالاش چجوريه؟كه ميگي بيخيالش شدي!؟
Last edited by e.iglesias; 30-07-2007 at 14:45.
یه تیم سه نفره یا دو نفره که باید دانشجوی لیسانس باشن (هر رشته ای) و یا کمتر از یک سال از فارغ تحصیلیشون گذشته باشه.
معمولاً هر دانشگاه توی کشور یه سهمیه داره. مثلاً دانشگاه ما سه تا تیم + یه تیم تمام دختر. (که با مسابقۀ انتخابی درون دانشگاهی تیم ها برای مرحله کشوری انتخاب میشن)
معمولاً سی استفاده میشه. همچنین پاسکال. اگه المپیادهای کامپیوتر شرکت کرده باشین خیلی خوبه اگه هم نه که می تونید شرکت کنید ولی برای مقام آوردن باید حسابی وقت گذاشت. چون سئوالا یه جوریه که باید خیلی برنامه نوشته باشی که تو پیاده سازی دستت تند باشه. مثلاً ما الگوریتم سئوالو بدست می آوردیم ولی چون خیلی کار کرده بودیم نمی تونستیم کدمون رو به کوتاه ترین و بهترین حالت بنویسیم.
معمولاً هم اینجوریه که توی تیم یه نفر کارش فقط تفکره (حل مسئله و یافتن الگوریتم) یه نفر هم تخصصش کد نویسی (باید خیلی سریع باشه) و یه نفر هم بینابین که بتونه در مواقع خستگی کدنویس جای اون رو بگیره و هم بتونه مسئله حل کنه.
سئوال ها هم به زبان انگلیسیه. معمولاً شت تا (متغییره) سئوال هست که باید بنویسی و کدوت submit کنی تا با ورودی های تست اونا درست کار کنه.
اگه می خای کار کنی باید واقعاً پایه پیدا کنی و کار کنی. اگه خیلی جدی نیستی بی خیالش بشی بهتره.
خيلي ممنون از جواب دادنت چون خيلي از ابهاماتمو برطرف كردي
از طرفي من جدي هستم ولي مهم تر اينه كه دونفر ديگه پيدا شن
المپياد كامپيوتر و هم چون قبلا ميگفتن بايد رياضيت قوي باشه و از اين چيزا بيخيالش شدم حالا اگه لطف كني يه اطلاعاتي هم در مورد المپياد بهم بدي ممنون ميشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)