تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: مشکل دانلود از سایت www.sendspace.com

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض مشکل دانلود از سایت www.sendspace.com

موقع دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مشکلی مواجه شدم که اجازه دانلود رو به من نمیده و این پیغام رو مینویسه. در حالیکه من نه از این سایت دانلودی کرده بودم و نه اصلا هیچ فایل در حال دانلودی از هیچ سایتی رو باز کردمو در ضمن از فیلتر شکن و ------ هم استفاده نکردم.

You cannot download more than one file at a time. Please finish your current download first or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ™ to enable multiple, fast, top priority downloads.
    If you are not already downloading, you are sharing your Internet connection with someone who is. You may be connected by shared IP or by a Proxy ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). Our free service allows one connection per IP only. You will need to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ™, or try again later.

میخواستم اگه کسی میتونه کمکم کنه با تشکر.
    Last edited by max_pn_3; 23-06-2007 at 11:16.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

احتمالا آی پی ت Share بوده و یه نفر دیگه هم همزمان داشته از Send Space چیزی دانلود میکرده. یه ساعت دیگه امتحان کنی درست میشه. (( البته این رو خودش هم نوشته اگه مطالبی رو که Paste کردی اول میخوندی! ))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •