با سلام لطفا بگویید که فرق N70 آلمانی با فنلاندی در چیست که در حدود 30 تا 40 تومان اختلاف قیمت دارد و آیا ممکن است در آینده به لحاظ ساپورت نرم افزاری گوشیهای آلمانی به مشکل بر بخورند ؟
با سلام لطفا بگویید که فرق N70 آلمانی با فنلاندی در چیست که در حدود 30 تا 40 تومان اختلاف قیمت دارد و آیا ممکن است در آینده به لحاظ ساپورت نرم افزاری گوشیهای آلمانی به مشکل بر بخورند ؟
دویت عزیز معلومه فنلادی بهتره
حالا شاید المانی بعدا خراب نشه ولی ...
فنلاندی هم امکان داره خراب بشه
نمی شه گفت که خراب میشه یا نیمشه
بستگی داره به خودت
تایید میشه
بابام یه 6020 المانی داره 5ساله اخ نگفته اما من یه 6630 فنلاند دارم بعد از دو سال تازه خراب شده
البته نمیگم که المانی بهتره اما هیچ فرقی ندارند![]()
ادم وقتی میتونه بره جنس مطمین بگیره چرا بره به خاطر 30 40 تومن همون جنسو اما با کیفیت پایین تر بگیره !!؟؟؟ شما خودت میدونی نوکیا اصلا یکی از شهرهای فنلانده و برای همین اگه بخوای نوکیا اصل بگیری حتما باید فنلاندیشو بگیری
ممنون از همه دوستان فقط یک سوال دیگر اینکه اگر گوشی آلمان باشه برای تبدیل به موزیک ادیشن مشکلی برایش پیش نمی آید .
آیا گوشی جدید N70 که با رنگ مشکی به اسم فنلاند جدیدا وارد بازار شده و حدود 300 تومان قیمت داره فنلاندی است یا چینی ؟
لطفا يك نفر جواب بده ...
به نظر من هیچ فرقی ندارن
هر دوشون تحت استاندارد نوکیان
اون ان70 مشكي تك د.وربين تايوانه تقلبيه
خيلي هم فرق دارن آغا شما چرا تنتونن مي خواره؟؟؟ بابا يه ذره بيشتر پول بدين اصلشو بزارين تو جيبتون يه يه سالي باهاش خوب حال كنين چرا دنبال دردسر مي گردين؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)