تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: نــــــــــــــــــظـــــ ـــــــــر شــــمـــــــــــــــا چــــیـــــــــه ؟؟؟

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

13 نــــــــــــــــــظـــــ ـــــــــر شــــمـــــــــــــــا چــــیـــــــــه ؟؟؟

نظر سنجی در مورد انجمن موبایل پی سی ورد
    1- به نظر شما آیا میتوان پی سی ورد را یک انجمن فعال در بین انجمن های دیگه دانست؟
    2- چگونه ؟ ارزیابی شما در این مورد چیست؟
    3- آیا مطالبی که در پی سی ورد بیان میشود چند درصد آن مورد استفاده شما قرار میگیرد؟
    4- آیا مطالب به روز و متنوعی ازهمه لحاظ میباشد؟
    5- چند درصد به این اطلاعات که در اینجا گذاشته میشود اعتماد و اطمینان دارید؟
    6- آیا پی سی ورد توانسته است از هر لحاظ شما را با مطالب گوناگون تامین کند؟
    7- انجمن موبایل که یکی از فعال ترین انجمن ها نسبت به کامپیوتر و شبکه و بقیه انجمن های پی سی ورد است را چگونه ارزیابی میکنید ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نظر شما اعضای گرامی انجمن در بهبود ، بهتر شدن و فعال تر از همیشه انجمن برای ما ارزشمند است

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این انجمن خوب تونسته خودشو حفظ کنه... به نظر من که خوبه!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

نظر سنجی در مورد انجمن موبایل پی سی ورد
    1- به نظر شما آیا میتوان پی سی ورد را یک انجمن فعال در بین انجمن های دیگه دانست؟
    2- چگونه ؟ ارزیابی شما در این مورد چیست؟
    3- آیا مطالبی که در پی سی ورد بیان میشود چند درصد آن مورد استفاده شما قرار میگیرد؟
    7- انجمن موبایل که یکی از فعال ترین انجمن ها نسبت به کامپیوتر و شبکه و بقیه انجمن های پی سی ورد است را چگونه ارزیابی میکنید ؟
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    نظر شما اعضای گرامی انجمن در بهبود ، بهتر شدن و فعال تر از همیشه انجمن برای ما ارزشمند است
    1- بله مطمین باشد همین جوریه .... البته باید شما تعریف دقیقی از فعال بودن میکردید تا بفهمیم منظورتون از فعال یعنی چی؟؟ وقتی بچه ها حتی ساعاتی از نیمه شب میان پست میدن و مثلا در عرض 2 3 ساعت بالای 10 تا پست جدید داریم به نظر من این یعنی فعال بودن ...
    2- بالا جواب دادم
    3- بالای 70 درصد . مطالبی رو عنوان کردند که من نمیدونستم و خیلی موثر بوده ....
    4-90 درصد تاپیک ها به روز میشن یعنی کاربران حداقل روزی یه بار در اون تاپیک پست میدن
    5- بالای 50 درصد چون بعضی از بچه ها هستند فقط برای تفریح میان اینجا همین (زیر 10 درصد )
    6-بله کاملا
    7- چون من 90% تاپیک هام و پست هام در انجمن موبایل هست فکر کنم بتونم درباره این انجمن نظر بدم به نظر من بخش موبایل یکی از موثر ترین و پربیننده ترین انجمن های P30world هست و پست هایی که بیشتر بچه ها میدن به روز و در یادگیری کاربرها تاثیرگزار هستن ... از همین جا از مدیران کل خواهش میکنم یه مقدار لطفشونو نسبت به این انجمن بیشتر کنن ....

در کل فروم P30world یکی از بهترین فروم هایی هست که من در این چند سال اخیر در اون فعالیت کردم و روزی نیست که بالای 7 8 بار به ایم فروم سر نزنم .... در هر صورت امیدوارم روند رو به رشد خودشو ادامه بده

پروفشنال @ MARYAM @'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هی بدک نیست اما عالیم نیست

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

عالیه دوستان فقط همین نفر به پی سی سر میزنن که اومدن نظر دادن بقیه چی؟؟؟

پروفشنال sepideh_248's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    SinCity

پيش فرض

انجمن های پی سی ورلد فعالن ولی منظم نیستن!

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

1- بله مطمین باشد همین جوریه .... البته باید شما تعریف دقیقی از فعال بودن میکردید تا بفهمیم منظورتون از فعال یعنی چی؟؟ وقتی بچه ها حتی ساعاتی از نیمه شب میان پست میدن و مثلا در عرض 2 3 ساعت بالای 10 تا پست جدید داریم به نظر من این یعنی فعال بودن ...
    2- بالا جواب دادم
    3- بالای 70 درصد . مطالبی رو عنوان کردند که من نمیدونستم و خیلی موثر بوده ....
    4-90 درصد تاپیک ها به روز میشن یعنی کاربران حداقل روزی یه بار در اون تاپیک پست میدن
    5- بالای 50 درصد چون بعضی از بچه ها هستند فقط برای تفریح میان اینجا همین (زیر 10 درصد )
    6-بله کاملا
    7- چون من 90% تاپیک هام و پست هام در انجمن موبایل هست فکر کنم بتونم درباره این انجمن نظر بدم به نظر من بخش موبایل یکی از موثر ترین و پربیننده ترین انجمن های P30world هست و پست هایی که بیشتر بچه ها میدن به روز و در یادگیری کاربرها تاثیرگزار هستن ... از همین جا از مدیران کل خواهش میکنم یه مقدار لطفشونو نسبت به این انجمن بیشتر کنن ....

در کل فروم P30world یکی از بهترین فروم هایی هست که من در این چند سال اخیر در اون فعالیت کردم و روزی نیست که بالای 7 8 بار به ایم فروم سر نزنم .... در هر صورت امیدوارم روند رو به رشد خودشو ادامه بده
    اگه منم دوباره میخواستم پست بدم میشد پست بالا!
    منم روزی 5-6 بار سر میزنم

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من غير اينجا جاي ديگه نميرم پس به نظر من فعاله
    چون سر رشته زيادي از موبايل ندارم واسه من همش مفيده
    خوبه
    اينجا به همه چي ميتوني اعتماد كني
    بلههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه

عاليه يكي از فعالترين ها نيست فعالترينه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •