سلام
شايد خيلي از شماها تصاويري رو پشت جلد مجله ها ديده باشين كه به صورت يه سري اشكال مبهم هستن ولي وقتي به يه طريق خاصي نگاهشون مي كنين مي تونين يه تصوير سه بعدي رو از توي دل اون شكلاي مبهم ببينيد. خيليا وقتي روش ديدن اين نوع تصاوير رو ياد مي گيرن خيلي به اونا علاقمند مي شن(مثل خود من) و هر تصويري دستشون مي رسه با علاقه به دنبال كشف تصوير سه بعدي نهفته درون اون شكل مي رن.
خود من خيلي علاقه داشتم بدونم چه طوري اين تصويرا رو درست مي كنن ولي عاقبت نفهميدم تا وقتي كه به طور كاملا اتفاقي با يه نرم افزار آشنا شدم كه اين كارو به سادگي انجام مي داد و از طريق اون متوجه شدم كه به اين تصاوير مي گن:Stereogram يا استريوگرام (كه در بين مردم به تصوير سه بعدي معروفه).
خب حالا مي پردازيم به معرفي مختصر اين نرم افزار:
نام: (Easy Stereo Version1.10 (25.01.2007
سايت سازنده: stereo.victorovich.com
كاربرد: ايجاد تصاوير استريوگرام از شكل هاي دلخواه با پس زمينه هاي(Texture) دلخواه
امكانات: قابليت وارد كردن مدلهاي سه بعدي با فرمت هاي: 3D Studio .3DS, .ASC; Quake .MDL, .MD2 و همچنين تصاوير عمق دار و پس زمينه ها با فرمت هاي .BMP, .PNG, .JPEG
خروجي: ايجاد خروجي با پسوندهاي .BMP, .PNG, .JPEG همچنين ايجاد انيميشن از مدلهاي سه بعدي(كه البته من امتحان كردم ولي برفكي نشون مي داد)
تصويري از محيط برنامه:
لينك دانلود از سايت سازنده با حجم 1.45mb
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كرك:(ويرايش شد)
>>>فايل Code.key رو در فولدر نصب برنامه كپي كنيد.<<<
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
كار كردن باهاش خيلي راحته: يه مدل سه بعدي(3D Object) يا تصوير عمق دار(Depth Mask) رو وارد مي كنيم و بعد پس زمينه ي دلخواهمونو انتخاب مي كنيم اونوقت يه تست مي كنيم و بعد ذخيره(به همين راحتي) يه توضيح هم بدم كه مدل سه بعدي رو مي تونيد در زاويه دلخواهتون قرار بديد و بعد تست كنيد.
راستي
روش ديدن اين تصويرا رو هم اينجا قرار مي دم:
به تصوير زير دقت كنيد:

سعي كنيد چشمتون رو طوري تنظيم كنيد كه اين دو نقطه رو سه نقطه ببينيد(البته ممكنه اين كارو بكنيد ولي يه تصوير فرو رفته ببينيد بنابراين سعي كنيد يه جور ديگه چشمتونو تنظيم كنيد تا يه اردك برجسته رو ببينيد)
اگه بازم نتونستيد ببينيد اين روش رو هم امتحان كنيد:
سرتون رو به صفحه مانيتور نزديك كنيد و اصلا بچسبونيد به مانيتور ، در اين حالت تصوير رو به صورت تار مي بينيد. حالا سرتون رو آهسته از صفحه دور كنيد و در همين حالت سعي كنيد تاري ديدتون رو همچنان حفظ كنيد تا وقتي كه حدود سي چهل سانتي متر از صفحه دور شديد آروم آروم سعي كنيد يه كم ديدتونو واضح كنيد تا تصوير سه بعدي براتون آشكار بشه.
موفق باشيد.