تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: ساختن تصاوير سه بعدي يا استريوگرام توسط Easy Stereo Version

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

11 ساختن تصاوير سه بعدي يا استريوگرام توسط Easy Stereo Version

سلام

شايد خيلي از شماها تصاويري رو پشت جلد مجله ها ديده باشين كه به صورت يه سري اشكال مبهم هستن ولي وقتي به يه طريق خاصي نگاهشون مي كنين مي تونين يه تصوير سه بعدي رو از توي دل اون شكلاي مبهم ببينيد. خيليا وقتي روش ديدن اين نوع تصاوير رو ياد مي گيرن خيلي به اونا علاقمند مي شن(مثل خود من) و هر تصويري دستشون مي رسه با علاقه به دنبال كشف تصوير سه بعدي نهفته درون اون شكل مي رن.
    خود من خيلي علاقه داشتم بدونم چه طوري اين تصويرا رو درست مي كنن ولي عاقبت نفهميدم تا وقتي كه به طور كاملا اتفاقي با يه نرم افزار آشنا شدم كه اين كارو به سادگي انجام مي داد و از طريق اون متوجه شدم كه به اين تصاوير مي گن:Stereogram يا استريوگرام (كه در بين مردم به تصوير سه بعدي معروفه).
    خب حالا مي پردازيم به معرفي مختصر اين نرم افزار:

نام: (Easy Stereo Version1.10 (25.01.2007
    سايت سازنده: stereo.victorovich.com
    كاربرد:
    ايجاد تصاوير استريوگرام از شكل هاي دلخواه با پس زمينه هاي(Texture) دلخواه
    امكانات: قابليت وارد كردن مدلهاي سه بعدي با فرمت هاي: 3D Studio .3DS, .ASC; Quake .MDL, .MD2 و همچنين تصاوير عمق دار و پس زمينه ها با فرمت هاي .BMP, .PNG, .JPEG
    خروجي: ايجاد خروجي با پسوندهاي .BMP, .PNG, .JPEG همچنين ايجاد انيميشن از مدلهاي سه بعدي(كه البته من امتحان كردم ولي برفكي نشون مي داد)

تصويري از محيط برنامه:

لينك دانلود از سايت سازنده با حجم 1.45mb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كرك:(ويرايش شد)

>>>فايل Code.key رو در فولدر نصب برنامه كپي كنيد.<<<

کد:
    كار كردن باهاش خيلي راحته: يه مدل سه بعدي(3D Object) يا تصوير عمق دار(Depth Mask) رو وارد مي كنيم و بعد پس زمينه ي دلخواهمونو انتخاب مي كنيم اونوقت يه تست مي كنيم و بعد ذخيره(به همين راحتي) يه توضيح هم بدم كه مدل سه بعدي رو مي تونيد در زاويه دلخواهتون قرار بديد و بعد تست كنيد.

راستي روش ديدن اين تصويرا رو هم اينجا قرار مي دم:
    به تصوير زير دقت كنيد:

سعي كنيد چشمتون رو طوري تنظيم كنيد كه اين دو نقطه رو سه نقطه ببينيد(البته ممكنه اين كارو بكنيد ولي يه تصوير فرو رفته ببينيد بنابراين سعي كنيد يه جور ديگه چشمتونو تنظيم كنيد تا يه اردك برجسته رو ببينيد)
    اگه بازم نتونستيد ببينيد اين روش رو هم امتحان كنيد:
    سرتون رو به صفحه مانيتور نزديك كنيد و اصلا بچسبونيد به مانيتور ، در اين حالت تصوير رو به صورت تار مي بينيد. حالا سرتون رو آهسته از صفحه دور كنيد و در همين حالت سعي كنيد تاري ديدتون رو همچنان حفظ كنيد تا وقتي كه حدود سي چهل سانتي متر از صفحه دور شديد آروم آروم سعي كنيد يه كم ديدتونو واضح كنيد تا تصوير سه بعدي براتون آشكار بشه.

موفق باشيد.
    Last edited by smohs; 09-03-2008 at 22:57. دليل: ويرايش فايل كرك

2. این کاربر از smohs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

دستت دردنکنه خیلی جالبه من مدتها بود دنبالش میگشتم

ممنون

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

سه بعدي(3D Object) يا تصوير عمق دار(Depth Mask)
    حالا اینای که گفتی از کجا بیاریم؟

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10

حالا اینای که گفتی از کجا بیاریم؟
    قبلا يه سايت بود كه تو خود اين برنامه معرفي شده بود ولي الآن ديگه موجود نيست. اگه با نرم افزاراي سه بعدي مثل 3D Max آشنايي داشته باشين (كه خودم ندارم) فكر نمي كنم كار سختي داشته باشيد ولي مي تونيد از برو بچ انجمن سه بعدي هم كمك بگيريد.
    تصويراي عمق دار رو هم مي تونيد با نرم افزاراي گرافيكي مثل فوتوشاپ درست كنيد(البته كار سختيه) بنابر اين مي تونيد از بچه هاي انجمن فوتوشاپ كمك بگيريد (عجب راه هاي باحالي ارائه دادم)

اين لينكو پيدا كردم كه تعداد زيادي سايت داراي مدلهاي آماده رو معرفي كرده:
    کد:
    همينطور اين لينك:
    کد:
    Last edited by smohs; 06-03-2008 at 14:54. دليل: اضافه كردن لينك!

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUDYABBOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    KURDISTAN

پيش فرض

دوست عزیز من اونو نصبش کردم اما این کدی که داده بودی و توش یه سماره سریال بود رو نتونستم وارد کنم یعنی در مورد شماره سریال هیچ سئوالی نکرد و طبعاً نتونستم رجیسترش کنم و در نهایت کار نکرد
    اگه بگی که کجا این شماره سریال رو وارد کنیم و رجیسترش کنیم که خیلی خوب میشه
    ممنون

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوست عزیز من اونو نصبش کردم اما این کدی که داده بودی و توش یه سماره سریال بود رو نتونستم وارد کنم یعنی در مورد شماره سریال هیچ سئوالی نکرد و طبعاً نتونستم رجیسترش کنم و در نهایت کار نکرد
    اگه بگی که کجا این شماره سریال رو وارد کنیم و رجیسترش کنیم که خیلی خوب میشه
    ممنون
    سلام دوست عزيز
    راستش من خودم هم يادم نيست چه طور رجيسترش كردم(آخه خيلي وقته نصبش كردم) ولي به احتمال قوي اگه رو صفه اصلي برنامه كليك راست كني اونجا يه آيتم به نام Register now مي بيني اگه اونو بزني مي توني توش كد رو وارد كني.
    راستي يه توضيح هم بدم كه تو اون فايل سريال نامبر دو تا كد گذاشتم، اشتباها با هم نزنيد!!

موفق باشيد.

پروفشنال AABB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    بهسود

پيش فرض

سلام

شايد خيلي از شماها تصاويري رو پشت جلد مجله ها ديده باشين كه به صورت يه سري اشكال مبهم هستن ولي وقتي به يه طريق خاصي نگاهشون مي كنين مي تونين يه تصوير سه بعدي رو از توي دل اون شكلاي مبهم ببينيد. خيليا وقتي روش ديدن اين نوع تصاوير رو ياد مي گيرن خيلي به اونا علاقمند مي شن(مثل خود من) و هر تصويري دستشون مي رسه با علاقه به دنبال كشف تصوير سه بعدي نهفته درون اون شكل مي رن.
    خود من خيلي علاقه داشتم بدونم چه طوري اين تصويرا رو درست مي كنن ولي عاقبت نفهميدم تا وقتي كه به طور كاملا اتفاقي با يه نرم افزار آشنا شدم كه اين كارو به سادگي انجام مي داد و از طريق اون متوجه شدم كه به اين تصاوير مي گن:Stereogram يا استريوگرام (كه در بين مردم به تصوير سه بعدي معروفه).
    خب حالا مي پردازيم به معرفي مختصر اين نرم افزار:

نام: (Easy Stereo Version1.10 (25.01.2007
    سايت سازنده: stereo.victorovich.com

كاربرد:

موفق باشيد.

آقا دمت گرم خیلی حال دادی من خیلی وقت بود دنبال این برنامه بودم. ولی یه مشکل... لینک کرک اکسپایر شده لطفا یه بررسی بکنید.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

10

آقا دمت گرم خیلی حال دادی من خیلی وقت بود دنبال این برنامه بودم. ولی یه مشکل... لینک کرک اکسپایر شده لطفا یه بررسی بکنید.
    [/right]
    خواهش مي كنم.
    در مورد لينك سريال برنامه هم بررسي كردم مشكلي نداره ولي دقت كنيد كه لينك غير مستقيمه يعني اول اون لينك رو توي مرورگر وارد كنيد بعد از صفحه جديد روي لينك موجود كليك كنيد.

موفق باشيد!!

داره خودمونی میشه shakahislap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اولا ممنون بابت معرفي اين برنامه خوب
    ولي از اونجا كه من به شعور خودم شك كردم يه خواهش ازت دارم : بيزحمت برنامه رو از روي سيستمت uninstall كن و بعد با همين لينكائي كه معرفي كردي مجددا نصبش كن !
    اگه شد كه من برم يه فكري به حال خودم بكنم كه احتمالا خيلي وضعم خرابه ولي اگه نشد حتما خبر بده كه من امشبو راحت بخوابم !!!!!!!

دور از شوخي : لينك كرك اكسپاير شده اگه دوباره آپلودش كني خيلي حال دادي .

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •