سلام به همه بازی خورهای عزیز
می خواستم بدونم روان اجرا شدن بازی به هارد ربط داره یا فقط به گرافیک و رم مربوط میشه.........
سلام به همه بازی خورهای عزیز
می خواستم بدونم روان اجرا شدن بازی به هارد ربط داره یا فقط به گرافیک و رم مربوط میشه.........
نمیشه گفت ربط نداره، ولی هارد از قطعات کم اهمیت در این مورد است. به طوری که ارتقا از هارد Ide به Sata فقط 2-1 فریم ریت به اون چیزی که قبلا داشتی اضافه میکنه، من خودم اینو تجربه کردم.
بیشتر به فکر گرافیک و سی پی یو و رم باش.
آره خیلی کم تاثیر داره...زیاد به چشم نمیاد.......
اره تاثیر داره نه زیاد
مثلا خود مادر بورد گرافیک رم و سی پی یو هم مهمه
برای بهتر و روان اجرا شدن بازی ها کارت گرافیگ خوب به همراه رم بالا الزامیه در ضمن باید cpu هم قوی باشه اما اگر کارت گرافیگ و رم ضعیف باشند بالا بودن قدرت cpu بی فایده است
در ثانی تاثیر هارد بر اجرای بازی خیلی ناچیز هست به طوری که بهتر ه بگیم در حد صفر؟
هارد که سرعتش با رم قابل مقایسه نیست
چطور می تونه به اندازه اون تاثیر بذاره؟
مگه اینکه از نظر کمبود فضای آزاد در نظر بگیریم که یه سری پروسه های در حال اجرا در زمان بازی از نظر فضا روی هارد دچار مشکل بشن
یا فکر کنم اگه برای virtual memory هم از هارد کمک بگیریم این تاثیر بیشتر بشه ( مطمئن نیستم) اما بازم نه خیلی
مشخصات سیستم من اینه:
مادربرد msi k8neo
سی پی یو amd 3000 sempron
'گرافیک galaxy geforce zeus 5500 256 mb
رم 512
اما بازی هایی مثل infernal , virtua tennis , hitman blood money روش خیلی کند اجرا میشن بطوریکه نمیشه بازی کرد حالا اشکال از کجاست که داره منو دیوونه میکنه خدا عالمه
اینا که برای این بازی ها زیاد هم هست!
هاردت رو یه defrag بکن
هارد مقداري در سرعت كامپيوتر ربط داره چون virtual memory قسمتي از هارد است كه براي كمك به رم ايجاد شده وبه سرعت كامپيوتر كمك مي كند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)