تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: مهم پزشکی !!حتما حتما مواظب استفاده از گوشیتون باشید

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

14 مهم پزشکی !!حتما حتما مواظب استفاده از گوشیتون باشید

دوستانی از موبایل استفاده میکنند مراقب باشند گوشی رو به مدت زیاد کنار گوششون نگیرند و از هندزفری استفاده کنند حدالامکان
    و اینکه گوشی رو تو جیب سمت قلبتون نزارید از نظر پزشکان متخصص امواج گوشی روی قلبتون اثر میزاره

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متشکرم که یاد آوری کردی.

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

البته هنوز هیچ آثار مخربی از گوشی های موبایل روی بدن انسان به طور علمی و رسمی اثبات نشده..............ولی خوب احتیاط شرط عقله..........

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز وقتی می شه با دو موبایل روشن حدود یکساعت یک تخم مرغ رو بپزی (همون کاری که خبرنگارای روسی انجام دادند) یعنی اینکه داری انرژی به تخم مرغ می دی. مثل انرژی مایکروفرها که غذا رو می پزن. طبیعی که دارین انرژی منتقل می کنین. قلب و سایر اندام ها هم می تونن متاثر از این انرژی باشن. این انرژی ها می تونن یون آزاد تولید کنن که این یون آزاد باعث بروز مشکلات عدیده می شن. اگه سیستم اتوماتیک بدن در ترمیم ژن ها وجود نداشت همون دفعه اول استفاده از موبایل یا ... ژن های ما از کار می افتاد و فاتحه... پس بهتره از موبایل حتی با هندزفری هم کمتر استفاده بشه. می تونید تاثیر موبایل رو روی خودتون امتحان کنید. سر درد، عصبانیت و ... حتی گوش هاتون هم داغ می شه.
    تاثیر موبایل روی قلب به خاطر ماهیت الکتریکی قلب و وجود یک "پیس میکر" توی قلب خیلی مهمه مخصوصا برای بزرگسالان یا کسانی که اختلالات قلبی دارند. 32: :
    علت اینکه هیچ تحقیقی روی مضرات موبایل انجام نمی شه اینه که تولید کنندگان گوشی و تجهیزات موبایل در سرتاسر دنیا تمامی تحقیقات رو یا متوقف می کنن یا به قیمت خیلی خوب می خرن و بایگانی می کنن. البته دولت ها هم خوششون نمی آد درآمدشون از راه موبایل از بین بره. پس بهتره مواظب خودتون باشین.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ما نمیگیم مضر نیست ولی اینو هم نمیگیم که اصلا" کلا" ضرر داره و بده.بلکه مثل هر چیزی استفاده خیلی زیاد غیر منطقی ازش مضر هستش.موبایل و آنتنها bts اونقدر از خودشون امواج الکترو مغناطیس پخش نیمکنن که خطوط فشار قولی برق پخش میکنن..البته من خودم تجربه کردم استفاده طولانی مدت از گوشی به صورتی که رو گوشتون باشه موجب خستگی میشه و نه تنها به گوش و مغز میتونه آسیب بزنه بلکه ممکنه آسیبدیدگی بازو گردن هم بشه .باور ندارین 3 دقیقه با گوشی روی گوشتون حرف بزنین ببینین گردنو شونه تو ن چه حالی میگیره پس بهتره برای مکالمه های طولانی از هندز فیری استفاده کنین.و همونطوری که دوستمون گفت احتیاط شرط عقله.

آخر فروم باز nima_949's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    توی یه دنیای دیگه

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از این 2 دوست عزیز اطلاعات خیلی خوبی در اختیار من ودیگران گذاشتید ممنون

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یاعث خوشحالیه اگه تونسته باشم اطلاعاتی در اختیار دوستان قرار بدم. البته می دونم که همه دوستان بهتر از من این مطالب رو می دونن و من فقط یادآوری کردم.
    راستی اگه راجع به تلفن های بی سیم، آلمانی مثل سینوس و ... اطلاعاتی نیاز داشتین می تونم با افتخار در خدمت همه دوستان باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •