تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: معرفي قفل جديد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

6 معرفي قفل جديد

سلام

من برنامه نويس Vb هستم يك قفل ريجيستري خودم ساختم كه موقع نصب برنامه يك سريال 18 عددي مي ‌ده كه شما با محاسباتي كه خودتان مي‌دونيد جواب رو بهش مي‌دهيم در ضمن ربطي هم به سخت افزار سيستم نداره من فعلا 5 ساله كه دارم از اين قفل استفاده مي‌كنم و هنوز كسي نتونسته اون رو بشكنه هر كسي مي‌خواد من مي‌فروشم اگه هم كسي خواست هكش بكنه براش ايميل مي‌كنم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    خور

پيش فرض

خوب یک نرم افزار بزار که با قفل خود قفل گذاری شده باشه و بعد اون نرم افزار رو بذار اینجا تا براش کیجن بسازیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه SILWESTER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام! خوب قفلی درست کردی. فقط اگه میتونی یه کم در مورد سیستم حفاظتی آن توضیح بده. خیلی گنک معرفی کردی
    در ضمن کاشکی اینجا اسم کلمه فروش رو تو پستت نمی آوردی و یه لینک از سایتت یا ... میزاشتی. الانه که عمو مهدی بیات بهت هشدار بده

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینارو که خیلی راحت میشه کله پا کرد!

اگر میخواهی یک نمونه بزار!

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام

من برنامه نويس Vb هستم يك قفل ريجيستري خودم ساختم كه موقع نصب برنامه يك سريال 18 عددي مي ‌ده كه شما با محاسباتي كه خودتان مي‌دونيد جواب رو بهش مي‌دهيم
    نكته گنگي كه خواهش ميكنم توضيح دهيد اين است كه "ربطي هم به سخت افزار سيستم نداره" يعني چه ؟ آيا معني اش اين است كه با هر بار اجراي برنامه كاربر با توجه به تاريخ و ... بايد با شما تماس گرفته و كد راه اندازي بگيرد ؟ يا مثلا با هر اجرا بايد به سايت وب وصل شود ؟

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

اگه هم كسي خواست هكش بكنه براش ايميل مي‌كنم .
    اگر منظورتون كرك هست لطفا در پيغام خصوصي يه نمونه كار قفلگذاري شده تان را برايم قرار دهيد
    در ضمن تبليغات هم در انجمن ممنوع است.مراقب باشيد
    Last edited by hakhamanesh; 22-04-2007 at 00:40.

اگه نباشه جاش خالی می مونه v65j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دیگه مجبور شدم از کلمات رکیک استفاده کنم .
    1- عمو ر * د * به کرک بابا هک چیه .
    2- یه نمونه بزار دوستا و بنده روش کار کنیم ایرادات ( که انشاالله نداره) رو بهت بگیم
    3- persiankitty جان منظور از کد اینه که (از این 2 حالت خارج نیست) یا برای یه فایل 1 کد موجوده یا یه نام کاربر می گیره و با یه کد که اون کد رو از رو نام تولید می کنه با کدی که کاربر وارد کرده تست میکنه (Fishing اینجاست که به کمک ما میاد )
    4- جان هرکی که دوست داری از این به بعد اینقدر گنگ توضیح نده و خواستی یه چیزی رو بزاری واسه تست اینجا لینک دانلود بزارین نه اینکه یکی بیاد خصوصی بده میل بنویسه میل بزنین میل رو چک کنه لینک رو برداره و......
    بنده عضوی از این خانواده هستم (P30World) و وظیفه ی خودم میدونم این تذکر ها رو به بقیه بدم نباید منتظر موند تا یکی بیاد به یکی که خطا کرده تذکر بده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

من فعلا 5 ساله كه دارم از اين قفل استفاده مي‌كنم و هنوز كسي نتونسته اون رو بشكنه.

سلام

هنوز در کل جهان قفلی درست نشده که نشکسته باشه . جایی که قفل سخت افزاری و cdcops را کرک می کنند.

این قفل شما را نمی تونن کرک کنن؟؟

ولی خب زحمتهایی که بخاطر نوشتن این قفل متحمل شدی خودش قابل تحسین است

اگه نباشه جاش خالی می مونه v65j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

cdcops را کرک می کنند
    ای که گفتی یعنی چه ؟ تا چه ورژنی کرک می شه؟ شما اطلاعاتی دارین (آقا ببخشین از موضوع خارج شدیم ولی این جریان خیلی ....) این سی دی های دیکشنری بهمن هم با CD Cops ورژن 1 و خورده ای هستن شما دقیق می دونین تا چه ورژنی کرک می شه یا می شه براش شبیه ساز ساخت؟ می تونین اطلاعات کلی از روش کرک این قفل در اختیار ما قرار بدین؟
    -------------------------
    دوست عزیز بی صبرانه منتظر این قفل خفنتون روی یه برنامه هستیم تا روش کار کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه yashar8000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دیکشنری بهمن هم کرک شده. توسط keyvanrico

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •