سلام
من می خوام توی برنامم خرید و فروش کالا بزارم. می خواستم از اونهایی که برنامه ی حسابداری نوشتم بپرسم که توی مثلا فرم خرید چه چیزهایی لازمه (کد نمی خوام) و توی فرم فروش کالا چه چیزهایی لازمه.
اگر سوالم گنگه بگید تا بیشتر توضیح بدم
ممنون
سلام
من می خوام توی برنامم خرید و فروش کالا بزارم. می خواستم از اونهایی که برنامه ی حسابداری نوشتم بپرسم که توی مثلا فرم خرید چه چیزهایی لازمه (کد نمی خوام) و توی فرم فروش کالا چه چیزهایی لازمه.
اگر سوالم گنگه بگید تا بیشتر توضیح بدم
ممنون
باید ببینی که طرف چه کالایی رو می خواد بفروشه! اما معمولا ( یعنی من اینطورم ) ردیف ، تاریخ ، نام کالا ، تعداد موجود در انبار، قیمت واحدو قیمت کل. قسمت فروش هم باید بخش پرینت و نمایش پرینت داشته باشه بعلاوه یه همون ردیف و تاریخ و نام محصول و نام خریدار ، تعداد کالای خریداری شده ، نوع پرداخت ( نقد ، نسیه ، چک - که معمولا نقد هست، حالت های دیگه ماله نرم افزارهای پر پرو بال تره!!!! ) و در آخر هم همون قیمت کل و واحد!!!
فیلدهایی رو که شما احتیاج دارید را فقط خودتون میدونید و بس.
این مسئله مستقیما به نحوه طراحی بانک اطلاعاتی شما بستگی داره.
معمولا ردیف رو در بانک ذخیره نمیکنن. اگر مشخصات کالا قبلا از کاربر می گیرید و در یک جدول جداگانه ذخیره می کنید، کافیه جدول خرید و فروش را بهم متصل نمائید (از طریق Primary Key) و هر داده ای را که لازم دارید از جدول کالاها بیرون بکشید و فاکتورهای خرید و فروش را بر اساس آن چاپ نمایید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)