سلام
وقتی از روی موبایلم یک فایل تصویری که قبلا فیلمبرداری کردم رو به کامپیوترم انتقال میدم اون فایل رو به صورت دو تا فایل با پسوندهای ear و eye نشون میده که البته نمی تونم آنها رو با مدیا پلیر نگاه کنم ...
چی کار باید بکنم ؟
سلام
وقتی از روی موبایلم یک فایل تصویری که قبلا فیلمبرداری کردم رو به کامپیوترم انتقال میدم اون فایل رو به صورت دو تا فایل با پسوندهای ear و eye نشون میده که البته نمی تونم آنها رو با مدیا پلیر نگاه کنم ...
چی کار باید بکنم ؟
آیا این مشکل رو شما ندارید ؟ یعنی فقط برای من این اتفاق می افته ؟
در ضمن وقتی صداهایی رو هم که ضبط کردم به کامپیوتر منتقل میکنم با پسوند amr میاره که نمیشه گوش داد !
من باید چیکار کنم ... ممنون میشم یه راهنمایی کوچولو کنید
پسوند amr رو فهمیدم که با خود پلیر مخصوص نوکیا میشه گوش کرد و مشکلم در این زمینه حل شد ولی هنوز نمی دون با پسوندهای ear و eye چی کار کنم ... تو رو خدا یکی منو راهنمایی کنه
فیلمی که شما می گیرید بصورت دو فایل جدا (فایل eye تصویر و فایل ear صدا) ذخیره میشه.
برای دیدن این فیلم ها باید اونارو تبدیل کرد که نحوه تبدیلش رو پیدا می کنم و می ذارم ولی می تونید با یه نصب برنامه برای فیلم برداری این مشکل رو حل کنید.
اتفاقا نصب برنامه باعث بروز اين مشكل شده! برنامه فيلمبرداري ممتد باعث اين مشكله!نوشته شده توسط mohammadkh
اینم مبدل فایل ای eye به avi.اگه مشکلی داشتید راهنماییتون می کنم.![]()
Last edited by Mohammad; 09-05-2010 at 21:35.
محمد جان از لطفی که کردید خیلی خیلی ممنونم
ببخشید که پاسخم اینقدر دیر شد ... آخه رفته بودیم مسافرت (جای همتون خالی)
الان دارم دانلودش میکنم ببینم چه میشود
باز هم ممنون ... خیلی خیلی ممنون
وجود کاربرانی مثل شما باعث پیشرفت این فروم میشود
خدا خیرت بده
محمد جان من الان باهاش ور رفتم ولی متاسفانه اصلا صفحه ای به عنوان اینستال یا صفحه ای برای کار با برنامه باز نمیشه چی کار کنم به نظر شما ؟
سلام
دوست عزیز اول شما فایل موجود در پوشه ocx رو در پوشه System32 کپی کنید.
بعدش فایل EyeCon GUI رو اجرا کنید.
در قسمت اول فایل "Eye" مورد نظرت
در قسمت دوم محل ذخیره سازی فایل تبدیل شده.
امیدوارم دیگه مشکلی نباشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)