تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: وجود قفل در سی دی اخراجــــــــــــــــــــ ـی ها

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\SYSTEM32

11 وجود قفل در سی دی اخراجــــــــــــــــــــ ـی ها

با سلام من یه مشکلی دارم شاید هم این مشکل همه باشه آقا من سیدی اخراجی ها رو گرفتم این سی دی 100% یه قفلی روش هست چون تو کامپیوتر اجرا نمیشه به هیچ عنوان ولی تو دستگاه سیدی پلیر پخش میشه اونم با کیفیت عالی و تازه سی دی اصلی هست و نه پرده ای من بد جوری بهش نیاز دارم می خواهم حتما تو کامپیوتر ببینمش نه تو سی دی پلیر راستی لطفا نگید از این کارا نکن به اقتصاد کشور .... و چرا از این کارا میکنی لطفا کمک کنید اینم 2 تا عکس از فایل های سی دی در برنامه IsoBuster ورژن 2 هست ممنون

پروفشنال persiankitty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من كه فكر ميكنم مشكل از Media Player ويندوز شماست. روي VMWare يك ويندوز 98 نصب كن و تست كن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با دوستمون موافقم و احتمالآ مشکل از Media Player کامپیوتر شماست ، چون براحتی قابل اجراست.فقط کارگردان و تهیه کنندگان فیلم گفتند کد گذاری شده بود تا متوجه بشند از کجا و کدوم سینما لو رفته ، شاید منظورشون همون کلمه " جوان " بود که پایین فیلم بود.

در آغاز فعالیت shahabking22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض پاسخ

سلام دوست عزیز این مشکل را من هم داشتم برخلاف تبلیغات بسیاری که می شود من نرم افزار iso buster را اصلا تایید نمیکنم چون در بسیاری موارد کارایی ندارد . من مشکلم با UltraISO حل شد و بسیاری از سی دی های دیگر را هم توانستم مورد استخراج یا استفاده قرار دهم

آخر فروم باز ehsan30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    توی Firefox

پيش فرض

سلام دوست عزیز این مشکل را من هم داشتم برخلاف تبلیغات بسیاری که می شود من نرم افزار iso buster را اصلا تایید نمیکنم چون در بسیاری موارد کارایی ندارد . من مشکلم با UltraISO حل شد و بسیاری از سی دی های دیگر را هم توانستم مورد استخراج یا استفاده قرار دهم
    سلام
    اول ورودتون را تبریک می گم
    شاید در بعضی مواقع این جوری باشه اما نرم افزار Iso Buster هم نرم افزاری قوی هست و در مقابل هم
    نمی شه از قدرت Ultra Iso حرفی نزد به هر حال باید جفتش را تست کرد .
    بای
    Last edited by ehsan30; 13-05-2007 at 11:26.

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام و تشکراز تمامی دوستان برای نظراتی که دادید ولی میدونم مشکل از این ها نیست چون تو دوتا ویندوز خودم امتحان کردم هم تو ویستا و هم تو اکس پی تازه به چند تا از دوستام هم دادم اون ها هم همین مشکل رو داشتن با برنامه DVD X Player Professional هم امتحان کردم ولی نشد من فایل رو هم با Iso Buster اسخراج می کنم ولی یقین دارم که این فایل یه جورایی کد شده هست و تو کامپیوتر نمیشه دیدش راستی با دوست خوبمون هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم موافقم برنامه Iso Buster نرم افزاری قوی هست و در مقابل هم
    نمی شه از قدرت Ultra Iso حرفی نزد

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

ببين سيدي با كلون سيدي قابل كپي هست يا نه اگر قابل كپي نباشه يه حدسي ميزنم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

منم با دوستان موافقم برنامه اي كه ميتونه كارت رو راه بندازه يا clone cd هستش يا ultra iso

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by dkhx2000; 14-05-2007 at 11:02. دليل: لينك عوض شد

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من با کلون هم ایمیج گرفتم خیلی راحت و حتی با درایو مجازی هم امتحانش کردم ولی باز هم همین طوره تمامی دوستانمم که این سی دی خریدن همین جوره حتی یارو دست فروشه هم خودش میدونه یه پیرمده هست بهش میگی تو کامپیوتر می یاد میگه نه فقط تو وی سی دی

پروفشنال E2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستی این سی دی رو هم می شه کپی کرد خیلی راحت یعنی سی دی به سی دی ولی بازم تو Pc بالا نمی یاد ولی تو وی سی دی بالا می یاد

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •