من 4 تا جدول دارم student,class,master,course و يك فرم ثبت نام دارم كه اطلاعات مربوط به ثبت نام دانشجويان مثلا كد دانشجو,نام ونام خانوادگي ونام درس و كد كلاسي و... كه است. در فرم كلاس اطلاعات مربوط به كلاسم مثلا كد كلاس و نام درس و نام استاد و... است. و قبل از اينكه دانشجويي را ثبت نام كنند فرم كلاسي را پر مي كنند فرض كنيد 3تا كلاس101.102.103 داريم و 10 تا دانشجو مي خواهند در اين كلاس ها شركت كنند مثلا دانشجوي با كد دانشجويي1در درس گرافيك در كلاس 101 ثبت نام مي شود اگر بخواهيم دانشجوي ديگري با كد دانشجويي 2 در همين كلاس ثبت نام شود ارور key violation رامي دهد و اگر كد كلاس را وارد نكنم جاي اخرين دانشجويي كه در بانك ذخيره شده است قرار ميگيردوبانكم پارادوكس است و روي فرم dbedit است
در ضمن فيلدهاي جدولم اين ها هستند:
فيلدهاي جدول student:كد دانشجو -نام- نام خانوادگي -تاريخ تولد- شماره شناسنامه - نام پدر -تحصيلات- ادرس -تلفن
فيلدهاي جدول class:كد كلاس -كد استاد -كد درس-كد دانشجو-تاريخ شروع كلاس -تاريخ پايان كلاس -روزهاي كلاس- شهريه
فيلدهاي جدول استاد:كداستاد- نام استاد- نام خانوادگي -تحصيلات-تاريخ تولد-شماره شناسنامه-ادرس -تلفن
فيلدهاي جدول درس:كد درس-نام درس -كد رسمي درس-تعدادجلسات تيوري-تعدادجلسات عملي
به نظر شما من چه كار كنم؟