تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ثبت نام چند دانشجو در يك كلاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض ثبت نام چند دانشجو در يك كلاس

من 4 تا جدول دارم student,class,master,course و يك فرم ثبت نام دارم كه اطلاعات مربوط به ثبت نام دانشجويان مثلا كد دانشجو,نام ونام خانوادگي ونام درس و كد كلاسي و... كه است. در فرم كلاس اطلاعات مربوط به كلاسم مثلا كد كلاس و نام درس و نام استاد و... است. و قبل از اينكه دانشجويي را ثبت نام كنند فرم كلاسي را پر مي كنند فرض كنيد 3تا كلاس101.102.103 داريم و 10 تا دانشجو مي خواهند در اين كلاس ها شركت كنند مثلا دانشجوي با كد دانشجويي1در درس گرافيك در كلاس 101 ثبت نام مي شود اگر بخواهيم دانشجوي ديگري با كد دانشجويي 2 در همين كلاس ثبت نام شود ارور key violation رامي دهد و اگر كد كلاس را وارد نكنم جاي اخرين دانشجويي كه در بانك ذخيره شده است قرار ميگيردوبانكم پارادوكس است و روي فرم dbedit است
    در ضمن فيلدهاي جدولم اين ها هستند:
    فيلدهاي جدول student:كد دانشجو -نام- نام خانوادگي -تاريخ تولد- شماره شناسنامه - نام پدر -تحصيلات- ادرس -تلفن
    فيلدهاي جدول class:كد كلاس -كد استاد -كد درس-كد دانشجو-تاريخ شروع كلاس -تاريخ پايان كلاس -روزهاي كلاس- شهريه
    فيلدهاي جدول استاد:كداستاد- نام استاد- نام خانوادگي -تحصيلات-تاريخ تولد-شماره شناسنامه-ادرس -تلفن
    فيلدهاي جدول درس:كد درس-نام درس -كد رسمي درس-تعدادجلسات تيوري-تعدادجلسات عملي
    به نظر شما من چه كار كنم؟

داره خودمونی میشه Mavix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

به نظر من مشکل شما در تعریف کلید جدولهاتون هست. اگه میشه پایگاه رو اینجا بذار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •