میخواستم بدونم با شخصیت کدوم یکی بیشتر حال میکنین
منظورم خود بازی نیست ها! چون بعضی وقتا آدم از یه بازی حال نمیکنه ولی از یکی از شخصیتاش خیلی حال میکنه!
من خودم شخصا عاشق خونسردی و خوشتیپی هیتمن هستم
شما هم بگین با کدوم بیشتر از همه حال میکنین؟
میخواستم بدونم با شخصیت کدوم یکی بیشتر حال میکنین
منظورم خود بازی نیست ها! چون بعضی وقتا آدم از یه بازی حال نمیکنه ولی از یکی از شخصیتاش خیلی حال میکنه!
من خودم شخصا عاشق خونسردی و خوشتیپی هیتمن هستم
شما هم بگین با کدوم بیشتر از همه حال میکنین؟
پس کو نظر سنجی ؟؟؟؟
حمید جان من که نمیتونم تمام شخصیتهای تمام بازی های سوم شخصو بیارم
هرکسی اگه اسم شخصیت مورد نظرشو با اسم بازی بنویسه ممنون میشم
تامي تو جي تي اي 4
من در کل با شخصیت اسنیک ( Solid Snake) خیلی حال میکنم ... چون توی تمام سریهایی از بازی که اومده ، یه شخصیت ثابت داشته و هیچ تغییری توی قیافش و صداش و ... بوجود نیومده ... (یکی از دلایلش صدای واقعا زیبای David Hayter ) هستش که ، واقعا انگار برای کاراکتر اسنیک ساخته شده ...
واقعا توی هیچ بازی دیگهای کارگردان بازی واسه شخصیت پردازی این قدر وقت صرف نکرده و به جزئیات روحی و اخلاقی کاراکتر اهمیت نداده ... ( هیدئو کوجیماس دیگه !!!)
ولی کاراکتر مکس پین هم غیر قابل انکاره ...
ولی فقط مکس توی قسمت اول این بازی ... مکس توی قسمت دوم چه از نظر شخصیتی و چه از نظر قیافه (مدل کاراکتر مکس رو توی قسمت دوم تغییر داده بود که اصلا جذابیت شخصیتی سری اول رو نداشت ) هرگر مثل قسمت اول نبود ...
کی میتونه خنده های نیشدار مکس پین با گوشه صورت رو توی سری اول از یاد ببره ... راستی صدای مکس هم مثل متال گیر بینهایت زیباست ...
سلام
من با دانته توی دویل مای کرای خیلی حال می کنم همین طور سام فیشر.
ممنون
بای
منم با شخصیت پردازی مکس پین یک خیلی حال میکنم
مخصوصا تیکه های باحالی که مینداخت
ولی توی مکس پین دو کمی خرابکاری کرده بودن
مکس پین یک: یه آدم قاطی که زن و بچه اش کشته شدن و میخواد تا جایی که میتونه انتقامشون و بگیره
مکس پین دو : همون آدم قاطی که به فکر تجدید فراش افتاده!
من هم با سولاید اسنیک خیلی حال میکنم، اصلا خداییش انده شخصیته.
الان هم بی صبرانه منتظرم تا ببینم فیمل بازیش چه جوری میشه !؟ ( نمیدونم کجا ولی یه جا خوندم که گفتن احتمال داره که خود David Hayter تویه فیلم به جای شخصیت اسنیک بازی کنه. چه شود ؟؟؟ )
david hayter خداییش هم قیافه ی با حالی داره هم صدای میزونی
به احتمال 99 درصد خود DAVID HAYTER نقش اسنیک رو بازی میکنه ... یعنی اگه اون بازی نکنه واقعا فاجعس ... باید تا سال 2008 صبر کنید تا ببینید چی میشه بالاخره ...
ولی به نظر من نباید فیلمش رو میساختن ... مطمئنم چیز جالبی از آب در نمیاد ... اسنیک فقط زیر دست هیدئو کوجیما اسنیکه و توی بازی کامپیوتری ...
DAVID HAYTER : یه کم ریش واسش بزارید میشه خود اسنیک
اینم عکسش به عنوان مدل اسنیک ، خداییش کی از این بهتر ؟
راستی من توی IMDB خوندم که شاید وین دیزل جای اسنیک بازی کنه ... حالم بد شد ...
Last edited by cully_4u; 28-02-2007 at 10:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)