تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: چه‌ جوری میشود برای کامپیوترها داخل کافی نت تیمر گذاشت

داره خودمونی میشه farshid_25's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض چه‌ جوری میشود برای کامپیوترها داخل کافی نت تیمر گذاشت

سلام دوستان.
    1 سوال داشتم .
    ما الان تو کافی نت مون هیج پروگرامی نداریم که‌ ساعت تنطیم کند برای کاربران..
    مثلأ اگر 1 مشتری بیاد 1 ساعت نت بخواد ما باید ساعت بنویسیم ..زمانش که‌ تمام شد باید بهش بگیم زمان شما تموم شده‌...

به‌ 1 پروگرامی نیاز دارم که‌ ساعت تنطیم کند . کامپوتر بعد از ساعت یا قفل بشه‌ یا خاموش..
    لطفأ کمک کنید..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

استفاده از این برنامه رو بهتون پیشنهاد میکنم :cofeenet software ------> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توضیح :

نرم افزار مدیریت کافی نت کاملا فارسی ارتباط جهت مدیریت کامل یک کافی نت و یا گیم نت مورد استفاده قرار میگیرد.
    با توجه به اینکه فرم نرم افزارهای مشابه در بازار همگی به نوعی غیر اتوماتیک هستند و تنها چند

نمونه معدود و گران قیمت خارجی وجود دارد که تمام کارها را بصورت اتوماتیک انجام می دهد بر آن

شدیم تا این نرم افزار را با امکانات بسیار جالب و مشابه نرم افزارهای خارجی طراحی کنیم. نرم

افزارهای ایرانی موجود در بازار به این صورت عمل می کنند که وقتی شخصی به عنوان مشتری به

کافینت مراجعه می کند، فردی که به عنوان مدیر کافینت بر روی سیستم سرور می نشیند باید شروع

و پایان کار مشتری را خودش انجام دهد. در حالی که در این نسخه از نرم افزار ما به هر مشتری یک

نام کاربری و رمز عبور می دهیم که مخصوص هر فردی است و از این پس اصلاً نیازی نیست که

مدیر کافینت هیچ گونه عملی را انجام دهد. کسانی که برای اولین بار مراجعه می کنند باید یک

نام کاربری و پسورد و دریافت کنند و کسانی که نام کاربری را دریافت نموده اند براحتی می توانند

بر روی هر سیستم دلخواه بنشینند و با وارد کردن نام کاربری و پسورد با سیستم کار کنند.همچنین

نرم افزار بطور اتوماتیک یک شماره اشتراک به هر کاربر اختصاص میدهد که در زمانهای مختلف میتوان

از آن استفاده نمود.توجه داشته باشید که این شماره هنگام کار هر کاربر بر روی سیستم کلاینت نیز

نمایش داده میشود تا کاربر هیچگاه شماره اشتراک خود را فراموش نکند. هنگام کار با سیستم

افراد میتوانند بر روی سیستم خود میزان کارکرد زمانی و هزینه مصرفی را ببینند.

همچنین در هر زمان مدیر کافینت قادر است هر سیستم کلاینت خود را کنترل کندو از میزان کارکرد آنها

بر روی هر سیستم مطلع شود پس از اتمام کار افراد بر روی سیستمها اطلاعات در درون بانک اطلاعاتی

سرور ذخیره میشود که میتوان از آن یک گزارش بصورت پرینت تهیه نمود و به کاربر داد.

برخی از ویژگیهای این نسخه از نرم افزار عبارتند از:

1. امکان شناسایی تعداد نامحدود ترمینالها

2. برقراری ارتباط بین Server و Client تنها برای اولین بار و با یک کلیک

3. امکان ارسال و دریافت پیغام کوتاه از طریق Server و Client

4. امکان Turn off و restart و Log off یک سیستم و یا تمامی سیستم ها از روی سرور

5. تنها نرم افزار موجود و مشابه نرم افزارهای خارجی که می توان به هر فرد یک نام کاربری و پسوورد برای ورود به سیستم داد تا سیستم از آن پس بصورت اتوماتیک برای افراد اجازه کار بدهد و پس از اتمام کار مبلغ مورد نظر در بانک اطلاعاتی سرور ذخیره می شود.

6. امکانات بسیار جالب بر روی ترمینالها از جمله نشان دادن تاریخ بصورت هجری شمسی – نشان دادن میزان کارکرد و امکان قطع ارتباط با اینترنت و نشان دادن شماره اشتراک کاربران به آنها

7. امکانات امنیتی قوی چنانچه در هر صورتی نرم افزار دچار مشکل شود و یا سرور و کلاینت دچار قطعی شوند تمامی کارکردها در درون سرور ذخیره می شود.

8. امکان نمایش تمامی مشخصات ترمینالها از جمله نوع سیستم عامل، پسورد، شماره IP و .... بر روی سرور

9. امکان نمایش تعداد سیستم هایی که برنامه Client بر روی آنها نصب است و همچنین نمایش تعداد سیستم هایی که کاربران بر روی آنها در حال فعالیت هستند بصورت اتوماتیک

10. امکان ثبت شماره تلفنهای ضروری (دفترچه تلفن) بهمراه امکان پرینت

11. امکان پرینت کارکرد هر مشتری با تاریخ و میزان کارکرد و زمان کارکرد و .....

12. قابلیت مانیتورینگ سیستم های کلاینت و ذخیره عکسها ( بصورت محدود برای شخص Admin )

13. قابلیت گزارش گیری از هر کاربر بصورت روزانه و یا در هر تاریخی، یعنی کدام کاربر بر روی کدام سیستم و در چه تاریخی چه میزان کارکرد داشته است ویا یک سیستم در یک تاریخ خاص چه میزان کارکرد داشته به همراه امکان پرینت آن

14. امکان پایان سرویس دهی به سیستم های کلاینت در صورتی که خود مشتری بر روی سیستم کلاینت کلید پایان کار خود را نزده باشد.

15. امکان نمایش کلیه فعالیتهای روزانه

16. نمایش تعداد کاربران فعال و غیر فعال بصورت Tool Tip هنگامی که برنامه در حالت minimize است.

17. بدون هرگونه کاهش سرعت و یا اختلال در سیستم ها

18. امکانات اضافه برای محدود کردن کلاینت مانند بستن run ، و regedit و دسکتاپ و درایوها و...

19. امکان فعال و یا غیر فعال کردن برنامه بر روی کلاینت از روی کلاینت

20. قابلیت تنظیم مشخصات کافینت برای چاپ فاکتور مانند نام و شماره تلفن و آدرس و ....

21. امکان تعیین هزینه مبنای کارکرد و تعیین هزینه حداقل کارکرد

22.امکان تعیین پیش پرداخت برای هر کاربر تا بعد از اتمام مقدار پیش پرداخت بطور اتوماتیک به کار او پایان دهد

23.امکان اجرای خودکار برنامه سرور و کلاینت

24.امکان فعال و یا غیر فعال کردن نمایش هزینه و مدت کارکرد بر روی سیستمهای کلاینت

25.امکان شروع سرویس دهی سیستم کلاینت از روی سیستم سرور برای افرادی که کمتر به کافی نت مراجعه میکنند و نام کاربری و رمز عبور ندارند
    Last edited by secure; 03-02-2007 at 04:07.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

[QUOTE=secure;843892]استفاده از این برنامه رو بهتون چیشنهاد میکنم :cofeenet software ------> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Salam Doste aziz

Mer30 az Rahnemaiyton wali in program aslan be derd man nmixore ..
    nweshtahash hamash alamte soalan..
    age misha lotf koni hamon kharji haro ke migi outmatic kar mikonen esmeshono begi mamnon misham..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب شما میتونید از نرم افزارهای فارسی ساز ویندوز استفاده کنید.
    من این برنامه رو چون دوستم استفاده کرده بود و راضی بود پیشنهاد کردم

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض salam

خوب شما میتونید از نرم افزارهای فارسی ساز ویندوز استفاده کنید.
    من این برنامه رو چون دوستم استفاده کرده بود و راضی بود پیشنهاد کردم
    سلام دوست عزیز..
    من فارسی ساز احتیاج ندارم..
    می بینی که‌ فارسی می نویسم ..
    اگه‌ لطف بکنید ..همون خارجی را بنویسی ممنون می شوم..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اولا اینکه میتونید اینجا فارسی بنویسید دلیل بر این نمیشه که هر برنامه ای که نصی میکنید و دارای فونت فارسی هست رو بتونید استفاده کنید دوما من این نرم افزار رو معرفی کردم و توضیحات رو خودم ننوشتم و منظور نویسنده از نرم افزارهای مشابه رو نمیودونم چه جور برنامه هایی هستشالبته برنامه های دیگه ای هم هستن مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

mer30 dost aziz..
    zahmat Kishidi waghan..
    ..
    1 soal dashtm dermored caffe net.
    benazer shoma aya az system wairles estefad konim ya hamon kebel kashi..

.
    speed 8mb
    bray 10 pc..

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

همیشه توصیه میشه تا جایی که امکان داره از کابل استفاده شه چند دلیل هم داره ارزانی کارت های شبکه معمولی امنیت بالا پایدراری ارتباط و ...البته اگه شرایط کامپیوتر هایی که در کافی نتتون هستند جوری که نمیشه از کابل کشی استفاده کرد میتونید از کارت های شبکه wireless استفاده کنید که البته هزینتون چند برابر میشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض salam

salam dost aziz..
    mn bala noshte bodem ke sorat intrnet 8mb..
    az lahaze sarfidan ..
    hich farki nadare.
    wali az lahaz control. ya aya kabl behtre ba in sharayet ya wairles..
    mer30

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نه درسته محیط کافی نت بسته هستش ولی به نظر من با هر سرعتی در صورت امکان بهترین روش استفاده از کابل هستش .حالا اگه شما نگران افت سرعت هستید از کابل های بهتری استفاده کنید البته باید بگم در مسافت های کوتاه حتی زیر 50 متر و در صورت نبود نویز مثل برق 3 فاز یا محیط های مغناطیسی کابل هایی ارزان تر هم به خوبی جواب میدن.شما میتونید با یک سوییچ مناسب و کابل کشی صحیح سرعت های بالاتر رو هم ساپورت کنید.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •