کسی برنامه برای ارسال اسمس با شکلکهای مثل یاهو داره ؟ من تازه شنیدم یه همچین برنامه ای هست
تعجب میکنم من که بیشتر فوریومهای نرمافزار موبایلو دیدم تاحالا به این مورد برنخورده بودم
اگه کسی داره لطفا بذاره
کسی برنامه برای ارسال اسمس با شکلکهای مثل یاهو داره ؟ من تازه شنیدم یه همچین برنامه ای هست
تعجب میکنم من که بیشتر فوریومهای نرمافزار موبایلو دیدم تاحالا به این مورد برنخورده بودم
اگه کسی داره لطفا بذاره
Last edited by rasoul_s; 26-01-2007 at 21:01.
کسی تا حالا با همچین برنامه ای بر خورد نداشته ؟
خیلی جای تعجبه - همه میگن این برنامه تقریبا دست عده زیادی هست ولی انگار کسی نداره
عزیزم این برنامه به دردت نمیخوره چون اینجا تو ایران ساپورت نمیشه و چیزی نشون نمیده
من تو 6280 وقتي مسيج مينوشتم شكلك هايي شبيه به ياهو براي من نمايش ميداد اما براي طرف مقابل به شكل شكلك هاي معمولي فرستاده ميشد...مثل:
:-0 :-) و...
راستي مطمئن هستيد همچين برنامه اي هست؟
در بیشتر گوشیهای با سیستم جاوا و سونی اریکسون این شکلکها هست و به صورت گرافیکی نمایش داده میشه.
میشه این برنامه رو بذارید ؟
میتونید از لینک زیر برای آپلود استفاده کنید !ممنون
بابا یکی این برنامه رو بذاره دیگه
استاد عزیز. اونی که من گفتم برنامه نبود. تو خود امکانات موبایل قرار داده شده. و چیز اضافه کردین نیست. و به صورت یه ابزار و امکان برای گوشیها در نظر گفته شده (البته تعداد محدودی از گوشیها)
قربانت: مصطفی عشقی
چاکرتیم مصطفی جان
یه برنامه هست به اسم اینستنت سیس که برنامه ای نصب شده تو موبایلو تبدیل به فایل سیس یا جر میکنه میشه بلوتوث کرد
میتونی این برنامه رو به کامپیوتر بلوتوث کنی بعد بذاری تو اینترنت
البته اگه این برنامه رو که گفتی روی نوکیا نصب باشه میشه این کارو کرد اگه نه که....نمیشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)