با سلام:
من در حال نوشتن یک برنامه هستم البته ابتدایی. می خوام دیتابیس رو جستجو کنم و نتیجه رو در یک لیست باکس بریزم. با object دیتا به دیتابیس وصل شدم و می خوام نتیجه ی جستجو رو در یک فرم دیگه و در لیست باکس بریزم. لطفا کمک کنید.
مرسی
با سلام:
من در حال نوشتن یک برنامه هستم البته ابتدایی. می خوام دیتابیس رو جستجو کنم و نتیجه رو در یک لیست باکس بریزم. با object دیتا به دیتابیس وصل شدم و می خوام نتیجه ی جستجو رو در یک فرم دیگه و در لیست باکس بریزم. لطفا کمک کنید.
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام:
یعنی من این کدها رو توی دکمه ی جستجو بنویسم کافیه. آخه توی کدها اسمی از لیست باکس برده نشده. متشکر از راهنمایی تون.
دوست عزیز
کد های گفته شده نمونه ای برای جستجو در یک دیتابیس می باشند.شما باید بسته به اینکه اسم دیتا بیست چیه و چه چیزی رو می خوای جستجو کنی در
کدهای گفته شده تغییرات لازم رو اعمال کنی.برای اینکه نتیجه جستجو به لیست باکس اضافه بشه باید از کد زیر استفاده کنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام:
مرسی از جوابتان. من برنامه رو آپلود کردم 15 کیلوبایته. اگر میشه یه نگاه کنید و راهنماییم کنید. فهمیدم چی شد. کدهای بالا رو فهمیدم. مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز می خام برنامتو دان کنم یه صفحه ابی میاد پر از خالی؟!
اگه میشه یه جا دیگه بریزش
با سلام و عرض پوزش. این هم آدرس جدید. اگر راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز میشه یه جای دیگه آپلود کنی، من نتونستم دانلود کنم
سلام دوست عزيز
كارت خيلي ابتدايي است ناراحت نشيا دارم راهنماييت مي كنم
اين كدو واست درست كردم يكسري اضافات داره خودت حذف كن از فلدر بقيه كارها رم خودت مي دوني روش انجام بده يه سري ماژول هاي بيخودي در فلدر است خودت ببين كدوما داخل برنامه نيست حذف كن
با سلام:
باتشکر از راهنماییهاتون جناب تکنیک برتر. عالی بود. اگر مورد دیگری هست بگید.
جناب رومینا2006 من روی box.net هم گذاشتم لینکش بالاست. اینجا هم میذارم. فقط کمی باید صبر کنید تا لینک دانلود ظاهر بشه.
لطفا شما هم راهنمایی کنید.
Last edited by faizollah; 23-01-2007 at 14:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)