سلام
قفل یک سی دی که نگهبان بوده را شکستم. وقتی رایتش می کنم فقط با رایتر باز می شود. می توانید بگویید چطوری می توانم این مشکل را حل کنم که سی دی رام هم بتواند بخونش. چون با virtual drive به راحتی باز می شود.
سلام
قفل یک سی دی که نگهبان بوده را شکستم. وقتی رایتش می کنم فقط با رایتر باز می شود. می توانید بگویید چطوری می توانم این مشکل را حل کنم که سی دی رام هم بتواند بخونش. چون با virtual drive به راحتی باز می شود.
با سلام
منم همین جا سوالمو مطرح می کنم چطوری میشه قفل نگهبان golden edition 3 رو شکست
arash rashno جان !
رعايت قوانين لطفا!
سرچ قبل از سوال پرسيدن لطفا!
با تشكر ـ مهدي![]()
سلام. اگه میشه روش شکستن قفل رو به ما هم یاد بده!! اینام وقت داشتی بگو؟نوشته شده توسط aghaghi
نگارش قفل نگهبان؟
جنس سی دی قفل دار! نقره ایه یا رایتی؟
عنوان سی دی؟
مدل رایتری که قفلو با هاش زدی![]()
دوستان اگر مي شه خواهشن جواب منو بديد
1-ورژن قفلهاي نگهبان رو از کجا ميشه فهميد
2- در يکي از اموزشهاي اقاي پيمان خطر گفته بودن شماره خطا بعد از ايميج گيري 99 است درست اما ايميجي که من گرفتم حدود 900 مگابايت است حالا چيکارش کنم
سلام! من فکر کنم این نگارش های اعشاری آن فقط جنبه تبلیغی جناب معازدی باشه که برای قفل نگهبان راه انداخته.
یه فایل با پسوند bat در ریشه سی دی باید باشه که اجراش کنی یه مشت اطلاعات برات به نمایش میزاره![]()
کلا نگارشاش ایناست
standard
golden
golden plus
professional
super profesional
enterprise روی رایتیها
.............................
copy proof و advanced هم روی سی دی های نقرهای
نوشته شده توسط Mohammad Modarresi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از روی فایلهایی که درون پوشه لاک هست پسوند فایل هم bat هست با نوت پد بازش کن ورژنش رو می بینی
2-مشکلی نداره 900 مگ که هیچی نیست. کاملا طبیعیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)