کسی میتونه راهنمائی کنه چطور میشه در یک صفحه Aspx تلفن تماس گیرنده را ثبت کرد
لطفا راهنمائی فرمائید.
کسی میتونه راهنمائی کنه چطور میشه در یک صفحه Aspx تلفن تماس گیرنده را ثبت کرد
لطفا راهنمائی فرمائید.
ميشه يه خورده واضح تر منظورت رو بگي؟
مي خواي يه وب اپليكيشن بنويسي كه كالر آي دي باشه؟
يه وب اپليكيشن كه كالر. اي. دي باشه .يعني من شماره تلفن را بگيرم و با استفاده از آن جستجو را انجام بدم.
يعني پوليه
توضیح کامل نبود....
یه خورده توضیح بده....شماره رو از کجا بگیرین؟ اصلاً یعنی چه؟
سیستم من از طریق یک خط تلفن ویک مودم ِADSL به اینترنت وصل می باشد که همزمان یک خط آزاد هم می باشد
وقتی شخصی با تلفن منزل با من تماس می گیره من میخوام از طریق فرم طراحی شده ام (ASPX) بصورت اتوماتیک شماره طرف مقابل را در یک TextBox داشته باشم.ممنون می شم اگه راهنمائی بفرمائید
سلام
مهرداد جان ببخشيد وب اپليكشن شما تحت اينترانت قراره اجرا بشه ؟؟؟
اگه نه كه اصلا به نظر من كار منطقي نيست !
در ضمن من فکر میکردم منظورتون اینه که شماره طرفی که دایال آپ کرده و داره صفحاتتونو رفرش میکنه رو میخواین بگیرین ! خیلی جالبه بدونم چه جوری میشه این کارو کرد !!!
موفق باشید
ببين عزيز من همچين كاري رو به نظر من با وب اپليكيشن انجام نميدن بلكه با ويندوز اپليكيشن انجام ميدننوشته شده توسط Mehrdad_2006
اخه تا اونجا كه من اطلاع دارم همچين چيزي اصلا معقول به نظر نمي ياد
البته يه راهي هم وجود داره كه نرم افزار شما از دو قسمت تشكيل بشه
يك قسمت ويندوز اپليكيشن كه مودم سيستم شما رو كنترل كنه و تماس هاي شما رو توي يه ديتا بيس ثبت كنه اونوقت وب اپليكيشن شما بياد و اطلاعات ديتا بيس رو بخونه و نمايش بده
دوستان عزيز با تشكر از جوابهايتان اين سيستم تحت اينترانت اجرا ميشه و ومنظور گرفتن شماره تماس گيرنده با اپراتور برنامه است وتماس گيرنده دسترسي به صفحات من ندارد ومن يه لوكال سرور دارم با يه آي پي استاتيك
درضمن ميدونم چنيين كاري تحت وب انجام شده است.متشكرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)