تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: جلوگیری از افت رنک گوگل و سئو در قطعی اینترنت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض جلوگیری از افت رنک گوگل و سئو در قطعی اینترنت

سلام خدمت همه دوستان همونطور که میدونین دسترسی اینترنت کلا قطع شده و گوگل به سایت های ما دسترسی نداره و ممکنه خیلی از صفحات سایت های ایرانی یا حتی کل سایت رو بخاطر در دسترس نبودن از سرچ خارج کنه.
    چه راه حلی پیشنهاد میدین؟
    من الان در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردم که میشه در قسمت nameserver دامنه 4 تا آیپی ثبت کرد
    اگر دوتای اول رو به سرورهای داخل و 2 تا آخر رو به سرور خارج بدیم این مشکل حل میشه و گوگل میتونه سایت ما رو بخونه؟ یعنی یک سرور خارج از کشور گرفته بشه و یک نسخه از سایت رو درون اون سرور خارج قرار بدیم (صرف اینکه فقط سایت از گوگل حذف نشه). وقتی گوگل میخواد به سرورهای داخل وصل بشه نمیتونه مطمئنا تلاش میکنه به بقیه dnsها وصل بشه و سایت رو در سرور خارج لود میکنه. بنظرتون شدنیه؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان همونطور که میدونین دسترسی اینترنت کلا قطع شده و گوگل به سایت های ما دسترسی نداره و ممکنه خیلی از صفحات سایت های ایرانی یا حتی کل سایت رو بخاطر در دسترس نبودن از سرچ خارج کنه.
    من الان در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کردم که میشه در قسمت nameserver دامنه 4 تا آیپی ثبت کرد
    اگر دوتای اول رو به سرورهای داخل و 2 تا آخر رو به سرور خارج بدیم این مشکل حل میشه و گوگل میتونه سایت ما رو بخونه؟ یعنی یک سرور خارج از کشور گرفته بشه و یک نسخه از سایت رو درون اون سرور خارج قرار بدیم (صرف اینکه فقط سایت از گوگل حذف نشه). وقتی گوگل میخواد به سرورهای داخل وصل بشه نمیتونه مطمئنا تلاش میکنه به بقیه dnsها وصل بشه و سایت رو در سرور خارج لود میکنه. بنظرتون شدنیه؟
    اگر سرور ها دسترسی به اینترنت نداشته باشند عملا هیچ کاری نمی تونی انجام بدی. انگار وجود خارجی ندارند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر سرور ها خارج کشور بودن و مشتری ات داخلی هم وضع به همین منوال است. چون بیش از 80 میلیون یوزر وجود خارجی در اینترنت ندارد که امار ایجاد کند + خود صاحب هاست هم وجود ندارد که اپدیت کند. ( تازه اگر سایت توسط هکرها به فنا نره)

عملا ارتباطمون با برلین غربی قطع است و فقط می تونیم دیوار جدا کننده را با تمام موانعش نگاه کنیم.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک سری شرکت ها سرویس GeoDNS ارائه میدادن قبل قعطی
    مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این که الان تو قعطی اینترنت هم این کارو انجام میدن یا نه، نمیدونم.
    در نهایت با GeoDNS بتونید سایت رو در حد اضطرار توی گوگل زنده نگه دارید و سیگنال حذف شدن به گوگل ندید، وگرنه بهتون دسترسی محتوایی نمیده
    باز هم قبل از خرید هر سرویسی، با پشتیبانیشون در تماس باشید و ببینید که آیا توان انجام چنین کاریو دارن یا نه ؛ چون الان اینترنت قعطه و توانایی انتقال دیتا به سرور جدید نیست.

آخر فروم باز radarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران بزرگ

پيش فرض

خود گوگل بهتر از هر کی میدونه نت تو ایران قطع شده ... هیچ راهی هم نداره بعضیا میگفتن با CDN میشه ی کارایی کرد ولی بعید میدونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •