بر اساس گفته‌های کارگردان خلاق بازی Borderlands 4، استودیو قصد داشت قبل از اضافه کردن حالت عکاسی بهبودهایی در گیم‌پلی بازی ایجاد کند.
استودیوی Gearbox از طریق رسانه‌های اجتماعی تایید کرده است حالت عکاس را برای بازی Borderlands 4 که یک بازی شوتر لوتر کوآپ است، عرضه خواهد کرد. با این حال، به نظر می‌رسد این ویژگی در تاریخ انتشار بازی (۲۱ شهریور) آماده نباشد و در قالب یک آپدیت پس از انتشار به این اثر اضافه شود. در توییتر، گریم تیمینز، کارگردان خلاق بازی Borderlands 4، وجود حالت عکاسی را تایید کرد. او گفت:
سلام دوستان، می‌خواستم تایید کنم حالت عکاسی به Borderlands 4 اضافه خواهد شد. این ویژگی در یک آپدیت پس از انتشار بازی اضافه می‌شود.
تیمینز توضیح داد چون استودیو می‌خواست بر عناصر مهم‌تر بازی تمرکز کند، این ویژگی در هنگام انتشار در دسترس نخواهد بود. طبق گفته تیمینز، استودیوی Gearbox همیشه برنامه داشت حالت عکاسی را به Borderlands 4 اضافه کند، اما تمرکز بر روی مسائلی که بر گیم‌پلی تاثیر می‌گذاشت مهم‌تر بود.
در پاسخ به پستی دیگر، تیمینز درباره نبود ویژگی فروش خودکار که در Borderlands 3 به بازیکنان کمک می‌کرد موجودی خود را بهتر مدیریت کنند، صحبت کرد. تیمینز اشاره کرد این ویژگی در اواخر چرخه پشتیبانی از Borderlands 3 اضافه شد و در Borderlands 4 استودیو نمی‌خواست با افزودن فروش خودکار از همان ابتدا ارزش غنایم را کاهش دهد. در عوض، در این بازی گزینه جدیدی به نام Take as Junk وجود دارد که به بازیکنان اجازه می‌دهد غنایم به دست آمده را بهتر مدیریت کنند. بازیکنان برای راحتی می‌توانند از ویژگی فروش همه زباله‌ها در فروشگاه‌ها استفاده کنند.

بازی Borderlands 4 قرار است پس از انتشار آپدیت‌های زیادی دریافت کند. این بازی در نهایت بر روی ایکس باکس سری ایکس/ اس، پلی استیشن ۵، نینتندو سوییچ ۲ و PC منتشر خواهد شد. رئیس استودیو، رندی پیچفورد، از طریق شبکه‌های اجتماعی هیجانش را برای بسته‌های الحاقی بازی Borderlands 4 ابراز کرد و گفت هیچ دسترسی زودهنگامی به صورت پولی برای بازی وجود نخواهند داشت. او گفت:
خیلی خوشحالم که Borderlands 4 به جای ۸۰ دلار با قیمت ۶۹.۹۹ دلار عرضه می‌شود. همچنین خیلی خوشحالم که ما هیچ دسترسی زودهنگام پولی‌ای در این بازی نداریم و به جای آن تاریخ انتشار را جلوتر آوردیم و به ۱۲ سپتامبر (۲۱ شهریور) تغییر دادیم. من خیلی هیجان‌ زده هستم زیرا بسته‌های الحاقی زیادی برای بازی منتشر خواهیم کرد.
استودیوی Gearbox هنوز جزئیاتی درباره بسته‌های الحاقی بازی Borderlands 4 اعلام نکرده، اما با نگاه به نسخه‌های مختلف بازی که برای پیش‌خرید در دسترس است، می‌توان حدس زد مواردی مانند مأموریت‌های جدید، محتوای داستانی و وسایل نقلیه با این بسته‌های الحاقی به بازی اضافه خواهند شد.

گیمفا