سلام دوستان
آیا این کار ارزشش رو داره من نرم افزار unMiner دان کردم ولی فقط با وی پی ان کار میکنه . نرم افزاری هست که بدون وی پی ان کار کنه؟
بعد چطور رمز های استخراج شده رو به کجا انتقال بدیم به تراست ولت یا سایت های ایرانی ای مثل نوبیتکس؟
کلا برای من مبتدی یه توضیحاتی بدین اگر کسی چیزی میدونه. فقط یه نکته ای که هست اینه نمیخوام ارز دیجیتال بخرم میخوام استخراج کنم نمیدونم از کجا باید شروع کرد ترجیحا هم با cpu باشه.

جواب بصورت نقل قول
  به عنوان 
   شرایط و ویژگی های خاصی که نروا دارد، باعث شده تا استخراج آن برای  کاربران با مزیت های زیادی همراه باشد. یکی از این مزیت ها استخراج آن به  صورت تکی و انفرادی است. شبکه نروا امکان اتصال به هیچ استخر استخراجی را  به کاربران نمی دهد و برای این امر تنها می توانید به صورت تکی اقدام کنید.
   راون کوین در حال حاضر در رتبه ۹۲ بهترین رمز ارزهای جهان قرار گرفته  است. قیمت آن ۰.۱۰۷۴ دلار برای هر سکه است و هم چنین حدود ۱۰ میلیون از ۲۱  میلیون سکه های قابل استخراج آن نیز استخراج شده است.
   برای استخراج ارز دیجیتال با سی پی یو می توانید سراغ هاون پروتکل هم  بروید. رمز ارزی که می توانید مزیت های بسیار زیادی را در امر استخراج برای  کاربران به دنبال داشته باشد. از مشخصات لازم برای استخراج ارز دیجیتال با  CPU دقت به میزان سختی استخراج آن رمز ارز و درآمد حاصل از این استخراج می  باشد. این رمز ارز که در دو سال گذشته به شدت بر سر زبان ها افتاده و از  الگوریتم قبلی مونرو یعنی CryptoNight برای استخراج استفاده میکند، با  توجه به میزان سختی استخراج می تواند یک گزینه مناسب برای کاربرانی باشد که  به دنبال استخراج رمز ارز با سی پی یو هستند.
   ارز دیجیتال مینت می با الگوریتم CryptoNight قابل استخراج  است و ۵  استخر استخراج نیز برای آن توسعه پیدا کرده است. این رمز ارز در حال حاضر  در شروع کار خود قرار گرفته و می توان به آن به مانند یک سرمایه گذاری بلند  مدت نگاه کرد. این رمز ارز در حال حاضر در رتبه بندی بهترین رمز ارزها در  جایگاه ۱۷۶۳ قرار گرفته و قیمت آن نیز ۰.۰۰۶۶ دلار برای هر واحد است.
معرفی بهترین ارز دیجیتال برای استخراج با سی پی یو را با بررسی شرایط استخراج