تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: دو تا اسم شبکه وای فای من

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

12 دو تا اسم شبکه وای فای من

سلام دوستان . من مودم ip- link رو کانفیگ کردم و اسم SSID شبکه وای فای رو almas گذاشتم . حالا به اینترنت هم وصل می شم و مشکلی نیست.
    تنها مشکلی که هست توی اسم شبکه های وای اطراف هم اسم الماس رو مشاهده می کنم هم اسم پیش فرض مودم خودم که IP-LINK هست . و جالبه که اون شبکه اوپن هست و هر کسی بدون پسورد می تونه به وای فای من وصل بشه !

چند بار از اول ریست فکتوری و کانفیگ کردم همچنان در کنار اسمی که روی وایفایم می زارم اسم مودمم میاد که باز هست و پسوردم نمی خواد .
    کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
    ممنون

2. 3 کاربر از helenaavansian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2019
    محل سكونت
    کرانه باختری

پيش فرض

راهی نداره . تو ایران که ارتباطات بین جنسین محدوده خیلی ها اینجوری با همسایه ارتباط برقرار میکنن

4. 3 کاربر از ابر_حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

شما میتونی نام ssid مخفی کنی.

میتونی داخل تنظیمات مودم ادرس مک تعریف کنی

که فقط اون وسایلی که ادرس مک تعریف کردی میتونن به مودم وصل بشن و کسی دیگه نمیتونه وصل بشه

6. 3 کاربر از nimahandsomboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سیستم WPS دستگاهت رو خاموش کن
    اگه تنظیم وای فای Guest داره مودمت، غیرفعالش کن
    نرم افزار Wi-Fi-Monitoring-Pro را روی گوشی خودت نصب کن و مطمئن شو شبکه آزادی که نام مودم پیشفرض شما هست، مربوط به مودم خودته.
    راه تشخیص هم اینه که هر دوتا نام شبکه باید یک MAC Address یکسان براش ثبت شده باشه و اگر نبود اینجا خبرشو بده

8. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

ممنون استاد بزرگوار
    با کلی سردرگمی بالاخره WPS رو پیدا کردم و غیر فعال کردم . باز مشکل به جا بود . از خودم علاوه بر غیر فعال کردن WPS یه قسمت enable VAP0 رو هم تیکش رو برداشتم و ظاهرا مشکل حل شد . یک دنیا سپاس .

10. 3 کاربر از helenaavansian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام دوستان . من مودم ip- link رو کانفیگ کردم و اسم SSID شبکه وای فای رو almas گذاشتم . حالا به اینترنت هم وصل می شم و مشکلی نیست.
    تنها مشکلی که هست توی اسم شبکه های وای اطراف هم اسم الماس رو مشاهده می کنم هم اسم پیش فرض مودم خودم که IP-LINK هست . و جالبه که اون شبکه اوپن هست و هر کسی بدون پسورد می تونه به وای فای من وصل بشه !

چند بار از اول ریست فکتوری و کانفیگ کردم همچنان در کنار اسمی که روی وایفایم می زارم اسم مودمم میاد که باز هست و پسوردم نمی خواد .
    کسی می تونه راهنماییم کنه ؟
    ممنون
    بعضی نرم افزار های هک وای فای از نامی شبیه وای فای شما استفاده می کنند تا شما اشتباها رمزتون رو بزنید و در اون نرم افزار سیو بشه . خنده داره ولی امکان پذیر

12. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

جالب بود ! مرسی . من با روش ازمون و خطا متوجه شده بودم که اون یکی وای فای هم مال منه . چون اولا چند درصد احتمال داره یه نفر دیگه یه مودم دقیقا مثل من داشته باشه . ثانیا چند بار مودمم و روشن و خاموش کردم و دیدم اون یکی اسم هم به موازات خاموش روشن شدن مودم غیب و ظاهر می شه

14. این کاربر از helenaavansian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

ممنون استاد .
    چد سال پیش با یه مودم دیگه این راهو رفته بودم . اون موقع نمی دونم اشکار کارم کجا بود که بقیه وسیله ها با وجود اینکه مک تعیین کرده بودم وصل می شدن . فکر کنم درست انجام نمی دادم .

کلا مشکل اصلی من قطع و وصلی مدام نت مخابراتم بود . کلی تو نت سرچ کردم و خیلی کارا خودم انجام دادم نشد . از مخابرات اومدن گفتن که سرعتت 16 مگه و نمی کشه . برو مخابرات درخواست سرعت 4 بده . این کارو کردم فرقی نکرد . یه نفر گفت دو تا اسپیلیتر پشت سر هم بزار و مشکلت نویز هست . تو تنظیمات مودم هم نگاه کردم دیدم که بله نویز زیاد هست . حالا دو تا اسپیلیتر گذاشتم تا ببینم چی می شه

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

VAP مخفف Virtual Access point هست به معنی نقطه دسترسی مجازی

با فعال کردن این قابلیت که روی بعضی از دستگاه ها وجود داره، شما می تونید بطور همزمان چند شبکه وای فای متفاوت از هم دیگه رو داشته باشید.
    در این حالت در صورت نیاز به چند شبکه مجزا از هم دیگه، نیازی به خرید چند دستگاه برای این کار ندارید و یک دستگاه میتونه چندین شبکه هوایی متفاوت ایجاد کنه.

حالا این به چه دردی می خوره ؟
    یکی از کاربرد هاش در زمانی هست که میخواهید، کاربران یک شبکه رو ایزوله کنید، بطوری که دسترسی به دستگاه های شبکه دیگه نداشته باشند
    مثلا وقتی صاحب یک رستوران هستید و نیاز هست کامپیوتر های فروش، دستگاه های موبایل و دوربین ها بدون محدودیت به یکدیگر متصل باشند و از اینترنت نیز استفاده کنند.
    اما همزمان میخواهید به مشتریان خودتان سرویس اینترنت رایگان دهید، در این حالت، هر مشتری ممکن است به دستگاه های شما نفوذ کرده و مشکلاتی در شبکه داخلی بوجود آورد، پس لازم است که مشتریان به یک اکسس پوینت و شبکه وای فای مجزا متصل شوند که به دستگاه های داخلی مرتبط نبوده و فقط اجازه استفاده از اینترنت را داشته باشند.

یا در زمانی که در منزل چندین دستگاه قدیمی دارید که به یک روش قدیمی قادر هستند به وای فای متصل شوند، در همان حال دستگاه های جدیدی نیز وجود دارد که نیاز دارند با استاندارد امنیتی جدید به اکسس پوینت متصل شوند، به این علت که نمی توان دو استاندارد رمزگذاری وای فای را بطور همزمان ایجاد کرد، می بایست از دو شبکه وای فای مختلف استفاده نمایید.

یا در زمان هایی که میخواهید یکی از شبکه های وای فای رمز داشته باشد و دیگری نداشته باشد، و یا موارد بسیار مشابه دیگر.

برای غیرفعال کردن این قابلیت نباید هیچ VAP در دستگاه شما در حالت Enabled قرار داشته باشد با هر شماره ای (VAP0 / VAP1 / VAP2 و غیره)

Last edited by shaahani; 20-12-2019 at 15:14.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

VAP مخفف Virtual Access point هست به معنی نقطه دسترسی مجازی

با فعال کردن این قابلیت که روی بعضی از دستگاه ها وجود داره، شما می تونید بطور همزمان چند شبکه وای فای متفاوت از هم دیگه رو داشته باشید.
    در این حالت در صورت نیاز به چند شبکه مجزا از هم دیگه، نیازی به خرید چند دستگاه برای این کار ندارید و یک دستگاه میتونه چندین شبکه هوایی متفاوت ایجاد کنه.

حالا این به چه دردی می خوره ؟
    یکی از کاربرد هاش در زمانی هست که میخواهید، کاربران یک شبکه رو ایزوله کنید، بطوری که دسترسی به دستگاه های شبکه دیگه نداشته باشند
    مثلا وقتی صاحب یک رستوران هستید و نیاز هست کامپیوتر های فروش، دستگاه های موبایل و دوربین ها بدون محدودیت به یکدیگر متصل باشند و از اینترنت نیز استفاده کنند.
    اما همزمان میخواهید به مشتریان خودتان سرویس اینترنت رایگان دهید، در این حالت، هر مشتری ممکن است به دستگاه های شما نفوذ کرده و مشکلاتی در شبکه داخلی بوجود آورد، پس لازم است که مشتریان به یک اکسس پوینت و شبکه وای فای مجزا متصل شوند که به دستگاه های داخلی مرتبط نبوده و فقط اجازه استفاده از اینترنت را داشته باشند.

یا در زمانی که در منزل چندین دستگاه قدیمی دارید که به یک روش قدیمی قادر هستند به وای فای متصل شوند، در همان حال دستگاه های جدیدی نیز وجود دارد که نیاز دارند با استاندارد امنیتی جدید به اکسس پوینت متصل شوند، به این علت که نمی توان دو استاندارد رمزگذاری وای فای را بطور همزمان ایجاد کرد، می بایست از دو شبکه وای فای مختلف استفاده نمایید.

یا در زمان هایی که میخواهید یکی از شبکه های وای فای رمز داشته باشد و دیگری نداشته باشد، و یا موارد بسیار مشابه دیگر.

برای غیرفعال کردن این قابلیت نباید هیچ VAP در دستگاه شما در حالت Enabled قرار داشته باشد با هر شماره ای (VAP0 / VAP1 / VAP2 و غیره)

چقدر عالی ... کلی به اطلاعاتم اضافه شد مرسی . خودم تعجب کردم چون سه تا مودم تو خونه دارم با مودمهای دیگه این مشکل چند تا شدن شبکه وای فای رو نداشتم . حالا می فهمم چرا این یکی مودم چند تا وای فای برام ساخته بود . راستش ما دو خط تلفن داریم که روی هر دو تا ای دی اس ال مخابرات رانژه شده و رمزی که مخابرات داده برای هر دو یکیه . اول فکر می کردم مشکل چند تا شدن وای فای ربط به این دو خطی بودنم داره .

مشکل اصلیم قطع و وصل شدن اینترنت بود که نهایتا منو کشوند به دستکاری تنظیمات مودم و مسائل بعدی .
    بعد از کلی تحقیق تو اینترنت متوجه شدم قطع و وصلی ممکنه در اثر نویز خط باشه .
    نویز ای دی اس ال رو روی هر دو تا خط تلفنم امتحان کردم و نویز خط یک ( با وجود دو تا اسپیلیتر پشت سر هم ) خیلی بیشتر از خط دو هست . وقتی هم با خط یک به اینترنت وصل می شم حس می کنم بیشتر قطع و وصلی دارم .

سوالم از استاد این هست که چرا دو خط تلفن تو یک خونه و کنار هم یکیش نویز داره و یکی نداره ؟
    مرسی که وقت گرانبهاتون رو می گذارید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •