چه لپ تاپی باتریش نمیترکه؟؟؟!!!![]()
چه لپ تاپی باتریش نمیترکه؟؟؟!!!![]()
Fujitsu-Simens سابقه ي مثبتي داره چون باتريهاش ساخت ژاپن(سوني)نيست .
البته "آمار" انفجار باتريها ، كمتر از اوني هست كه باعث بشه نسبت به يك مارك لپ تاپ بدبين بشيم.
![]()
من با نظر داش مرتضی موافق نیستم بنده فکر میکنم لپ تاپ ها سونی کیفیت فوق العاده ای دارند و از لحاظ باطری هم مشکلی نیست...
نوشته شده توسط MORTAZA
البته فقط امار انفجار باطری تو کامپیوتر های دلزیاد بوده که 6 باطری تا حالا از این شرکت منفجر شده![]()
لبتابهاي دل يه زماني چندتاييش ترکيد.ولي الان ديگه مشکلي نيست
![]()
تاييد ميشه...الان مشكلي دل رو وكاربراي اون رو تهديد نميكنه...اما سوني يه چيز ديگس...نوشته شده توسط گلابی
برای نوت بوک هایTOSHIBA سری Satellite A100/A105، M50/M55، M100/M105 و همچنین سری Tecra A6 و A7
ّبرای تمام نوت بوک های دل
که تاریخ تولید باطری های مورد استفاده در آنها از ماه مارس تا می سال جاری(2006) هستند امکان گرم شدن بیش از حد و انفجار وجود دارد.
منابع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاءشرکت سونی همچین خوب هم نیست،چند وقت پیش به نقل از روزنامه عصر ارتباط بعد از فرمانروایی 20 ساله سونی بر بازار multimedia سامسونگ توانست مقام اول رو از چنگ غول ژاپنی در بیاره.
با این حال شیر شیره،هرچند که پیره(یه همچین چیزایی)
این خبر در مورد سونی تایید میشه اما نه در مورد سامسونگ ها چون این فقط در مورد باطری های ساخت سونی برای توشیبا هستش نه سامسونگ و توشیبا هم اشکال رو ناهماهنگی قطعات خود با باطری دونسته...
بله ،منظور من رقابتشون در بخش mutimedia بوده.سامسونگ در رده نوت بوک در سطح جهانی تنها در مقطع طراحی پردازنده مطرح هست...نوشته شده توسط مومن خدا
تا اونجا كه من فهميدم سوني همه باترياش كه رو دلم بود جمع كرد بدبخت كلي هم ضرر كرد
فكر كنم اگه جديد بگيري مشكل نداشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)