اس ام اس روز معلم
اس ام اس روز معلم
اس ام اس روز معلمپیامبر اکرم (ص) :در برابر کسی که به او دانش می آموزیدو یا از او دانش فرا می گیرید ، نرمی کنید.روز معلم مبارک بادتبریک روز معلمبهترین معلمان با قلبشان آموزش میدهند ، نه با کتابتقدیم به قلب پر مهر شماآموزگار پُر مهرم روزتان مبارکپیام روز معلممعلم متوسط می گوید.معلم خوب توضیح می دهدمعلم برتر نشان می دهد.معلم بزرگ الهام می بخشدروز معلم گرامیمتن روز معلمهدف یک معلم رسم تصویری از آینده برای دانش آموز نیستبلکه راهی را نشان خواهد دادکه دانش آموز توانایی رسم تصویر آینده خود را داشته باشدروز معلم مبارکاشعار روز معلماز پدر گر قالب تن یافتیماز معلم جان روشن یافتیمای معلم چون کنم توصیف توچون خدا مشکل توان تعریف توشعر روز معلماگر داری تو عقل و دانش و هوشمعلم هر چه می گوید بکن گوش !معلم چون پدر والا مقام استمعلم مستحق احترام استمعلم را مرنجان هرگز از خویشمزن با حرف بی جا بر دلش نیش !اس ام اس روز معلممعلم عزیزماز شما ممنونمچون از ما چیزی ساختید که امروز هستیمشاگرد و دست بوس شماشعر زیبای برای روز معلمچه کسی هر دو لبم را به الف باز نمودچه کسی جامه تقوا به تنم ساز نمودای معـلم کـه تـو را دانـش بسیـار بـوَدجان شاگرد بـه فدایت که سزاوار بوَدمتن ادبی روز معلمبهتر از هزار روز سخت کوشی و مطالعهیک روز بودن با یک معلم بزرگ استمعلم خوبم روزت مبارکاس ام اس انگلیسی روز معلمThank you teacher for guiding us, inspiring usHappy Teachers Dayاز اینکه مرا هدایت کردید از شما ممنونم معلممالهام بخش من روزت مبارکمتن های ناب برای معلممعلمی شغل نیست؛ معلمی عشق است.اگر به عنوان شغل انتخابش کرده ای ، رهایش کنو اگر عشق توست مبارکت باد.شهید رجاییمتن برای روز معلماندیشه ام از تو سبز و آباد شدهاز جهل و غم این فکرم آزاد شدهدر مکتب پاک و شاد استاد ببینغم رفته زجانم و دلم شاد شدهروز معلم مبارک باد

جواب بصورت نقل قول