تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: هزینه اجاره دادن دکل به مبین نت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض هزینه اجاره دادن دکل به مبین نت؟

سلام به دوستان عزیز
    اخیرا از طرف مبین نت پیشنهاد اجاره کردن پشت بام واسه دکل وایمکسشون (تو تهران) رو دادن گه میگن ماهی دو میلیون و خرده ای اجاره میدم ولی فکر میکنم قیمتش بالاتر ازین حرفا باشه ، از دوستان کسی خبر داره چقدر قیمتشه؟؟
    ضمنا در مورد ضررهاش اگر کسی از دوستان علمی اطلاعات دقیق داره ممنون میشم بگه واقعا ضرر داره یا نه چون بین علما اختلاف نظر بسیاری...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    اخیرا از طرف مبین نت پیشنهاد اجاره کردن پشت بام واسه دکل وایمکسشون (تو تهران) رو دادن گه میگن ماهی دو میلیون و خرده ای اجاره میدم ولی فکر میکنم قیمتش بالاتر ازین حرفا باشه ، از دوستان کسی خبر داره چقدر قیمتشه؟؟
    ضمنا در مورد ضررهاش اگر کسی از دوستان علمی اطلاعات دقیق داره ممنون میشم بگه واقعا ضرر داره یا نه چون بین علما اختلاف نظر بسیاری...
    به شدت ضرر داره و ترمینال امواج در بالای سر شما قرار میگیره و این دستگاه برای اینکه بتونه سرویس بده توان خروجی خیلی بالایی داره.
    در واقع اون 2 میلیون تومن اجاره سلامتیتونه.
    هرچند این سبز جامگان موفتی موفتی به ما امواج پارازیت میزنن.
    در ایران سلامتی معنا و مفهوم خاصی نداره. با روغن پالم و آلودگی ها و دود و هزار کوف و زهرمار دیگه.
    ولی خوب این 2 میلیون هم رقم قابل توجهیه.
    البته به این هم توجه کنید که تا 30 40 متر دورور ورتون هم به همین درد شما دچار هستن. یعنی اگه شما قبول نکنی و همسایه بغلی قبول کنه هیچ فرقی به حالتون نمیکنه، فقط 2 تومنه رفته.
    چه روزگاری شده. آدم اختیار سلامتیشم نداره
    Last edited by siava5h; 14-01-2017 at 19:15.

3. 4 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

قیمتش درسته سالی 20 تا 30 تومنه.ولی بعضی جاهای خاص تا سالی 500 میلیون هم گرفتن.

بعضیا سردرد رو گزارش کردن.

بعضی ها مودم وایمکس دارن وسواس فکری گرفتن نکنه سردردشون از مودم باشه دیگه حالا دکل بماند.

من اگر بودم نمی گرفتم اگرم میگرفتم از اون خونه میرفتم 1 جا واسه خودم حداقل اجاره می کردم که مریض نشه خانوادم.

5. این کاربر از مودم محدود کننده بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به بحث هست که شما همه گفتید اینه که اونا اگه ما هم قبول نکنیم میرن دو خونه اونور تر نصب میکنم و پول که گیرمون نمیاد هیچ چه بسا که براساس بعضی نظریه ها که میگن شکل ارسال این امواج بصورت کله قندیه و واسه ساختمون زیرین کمترین اثرات مضر رو نسبت به بقیه داره ؛ امواج مضر بیشتری همراه نصیبمون میشه
    حالا من موندم که اگه پول و امواج کمتر رو قبول نکنم آخرش هم هیج بردی نمیکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

به شدت ضرر داره و ترمینال امواج در بالای سر شما قرار میگیره و این دستگاه برای اینکه بتونه سرویس بده توان خروجی خیلی بالایی داره.
    در واقع اون 2 میلیون تومن اجاره سلامتیتونه.
    هرچند این سبز جامگان موفتی موفتی به ما امواج پارازیت میزنن.
    در ایران سلامتی معنا و مفهوم خاصی نداره. با روغن پالم و آلودگی ها و دود و هزار کوف و زهرمار دیگه.
    ولی خوب این 2 میلیون هم رقم قابل توجهیه.
    البته به این هم توجه کنید که تا 30 40 متر دورور ورتون هم به همین درد شما دچار هستن. یعنی اگه شما قبول نکنی و همسایه بغلی قبول کنه هیچ فرقی به حالتون نمیکنه، فقط 2 تومنه رفته.
    چه روزگاری شده. آدم اختیار سلامتیشم نداره
    قیمتش درسته سالی 20 تا 30 تومنه.ولی بعضی جاهای خاص تا سالی 500 میلیون هم گرفتن.

بعضیا سردرد رو گزارش کردن.

بعضی ها مودم وایمکس دارن وسواس فکری گرفتن نکنه سردردشون از مودم باشه دیگه حالا دکل بماند.

من اگر بودم نمی گرفتم اگرم میگرفتم از اون خونه میرفتم 1 جا واسه خودم حداقل اجاره می کردم که مریض نشه خانوادم.
    نظرات کارشناسان و مسئولانو که می خونی کلا انکار میکنن ضرر رو که کاملا مشکوکه ولی تا اونجایی که من تحقیق کردم بصورت قطعی به ضررهای این امواج نرسیدن (یا بدلایل مختلف نمی خوان رسمی اعلام کنن خطر داره؟) و موضوع دیگه پارازیتهای روزانه این گه روزانه بهمون حمله میکنند و شاید این امواج در برابر اونا چیز خاصی باشه...
    Last edited by alidj66; 14-01-2017 at 19:47.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام
    علاوه بر خطر امواج مضر قرارداد محضری تنظیم میکنن و تا زمانی که دکل در اون محل نصبه امکان فروش اون ملک رو هم ندارین که این خودش مشکل بزرگیه

9. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    علاوه بر خطر امواج مضر قرارداد محضری تنظیم میکنن و تا زمانی که دکل در اون محل نصبه امکان فروش اون ملک رو هم ندارین که این خودش مشکل بزرگیه
    اینجا اپارتمانه ۳۶ واحدست و فکر میکنید مشکلی ازین بابت پیش میاد؟
    راستش من مدیر مجتمع هستم و این پیشنهاد به نظرم واسه کلیت ساختمان از نظر نقدینگی خوبه ولی خب بقیه مسائل و مشکلات احتمالی واسم مشخص نیست

ضمنا اگه اطلاعاتی برای پرسیدن جزییات میدونید ممنون میشم بگید گه ازشون بپرسم ببینم چقدر درست جواب میدم (مثلا در مورد شدت فرکانس امواج یا همچین مواردی گه حد استاندارد شوند باید چند باشه و ...)
    با سپاس از پاسخگوییتون

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

من قوانین این مورد رو درست نمیدونم ولی فکر میکنم که چون پشت بام فضای مشاع هست ، باید اجازه همه ساکنین گرفته بشه و پول هم بین همه اونها تقسیم بشه!

12. این کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •