دریافت بازی The Crew و آنلاین بازی کردن آن به صورت رایگان برای همیشه [مدت ثبت نام محدود]
همان طور که خیلی از شما ها میدانید یوبی سافت همگام با سیامین سالگرد تاسیس خود تصمیم گرفته است که هرماه یک بازی رایگان را در اختیار گیمرها قرار دهد. برای این ماه از تاریخ 14سپتامبر 2016 الی 14اکتبر 2016، شما می توانید با ساختن اکانت uPlay و لاگین کردن به آن از نسخه نهایی این بازی به صورت کاملا رایگان و بدون نیاز به هیچ گونه کرکی لذت ببرید و این بازی برای شما تا آخر میماند و فقط فرصت رایگان اضافه کردن آن به اکانت خودتان تا 13ام ماه اکتبر میباشد
آموزش :
مرحله 1 : نرم افزار Uplay را دانلود کنید و آنرا نصب کنید
UplayInstaller.exe
مرحله 2 : برنامه را باز کنید و وارد اکانت خود شوید ! (اگر اکانت ندارید از طریق نرم افزار یک اکانت برای خود بسازید یا میتوانید در سایت uplay . com یک اکانت برای خود بسازید)
مرحله 3 : بعد از وارد شدن در نرم افزار Uplay در بالا وارد قسمت Ubi 30 شوید
مرحله 4 : حالا تیک گزینه i understand را بزنید و بر روی گزینه پایین آن Add Free Game یا Get Free یا Add To my Game را بزنید . (چون خودم قبلا ادد کردم اسم گزینه رو نمیدونم دقیقا چی بود بهم پیام بدید تا اصلاحش کنم)
مرحله 5 : حالا وارد تب Game شوید و در قسمت My Game میبینید که بازی The Crew بر روی اکانت شما اضافه شده است بر روی آن کلیک میکنید و بازی را از طریق برنامه دانلود میکنید و بعد بازی را اجرا کنید و از آن لذت ببرید ! (میتوانید دیتا بازی را از سایتی دانلود کنید و به نرم افزار Uplay آنرا بشناسونید
حجم کل بازی حدود 20 گیگ میباشد و در آخر هم من را به دوستان خود اضافه کنید