سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
من یه ماشین تا 50 میلیون تومان میخوام
میخوام ماشینی داشته باشم که موقع فروشش خیلی افت قیمت نداشته باشه ، آیا ماشین های چینی موقغ فروششون بیشتر از قیمتشون کم میشه نسبت به باقی ماشین ها ؟ با توجه به این که الان بازار ماشین های چینی بیشتر شده و رضایت مردم هم ازشون بهتر شده ، ایا هنوز هم فروششون مشکل هست و موقع فروش خیلی ضرر میده ؟
چون من ممکنه که بخوام ماشینمو بعد 2-3 سال بفروشم و بهترش کنم
ماشین های تولید داخلی و طراحی قدیمی اصلاً برام دلنشین نیستن نمیتونم باهاشون کنار بیام مثل پارس و ال 90 و اینا
میخوام حس یه ماشین لوکس و امروزی و با کیفیت رو القا کنه ، شاسی بلند هم خیلی دوست دارم ولی نشد هم عیب نداره
از طرفی دوست ندارم با گفتن این جمله که : این چینیه بزنن توی ذوقمو از ماشینم زده بشم
همچنین انقدر دارم پول میدم کلاس داشته باشه نه این که باز بزنن توی سرش بگن چینیه !
البته نمیدونم که الان مردم هنوز اینطوری فکر میکنن یا نه دید جامعه عوض شده ( حرف مردم برام مهمه چون دارم انقدر پول میدم و بین این مردم زندگی میکنم )
مصرف سوختش هم برام مهمه که زیاد نباشه ، امکاناتش بیشتر باشه بهتره مثلا فرمون برقی و 4 چرخ ترمز ها دیسکی و ... ولی کیفیت ساخت و ضرر ندادن موقع فروش و کلاس و مارک برام مهم تره
استهلاک و خرابی نداشته باشه و هزینه تعمیرش و قطعاتش بالا نباشه ادم بیچاره بشه
حالا انتخاب هایی که دارم این هاست :
برلیانس h320
برلیانس h230 = در شرایطی شاید به نظرتون خریدش عقلانی تر باشه ، ظاهرشو خیلی دوست دارم ولی امکانات نداره خب
لیفان x50 - این ماشین از نزدیک هنوز ندیدم شرایط خوبی برای خریدش دارم ، نمایندگی 19 میلیون میگیره و باقیش ماهی 3100 و با بیمه بدنه فقط 3 تومن روکش میکنه که 1.5ش برای بیمه است ! امکاناتش هم همه جوره عالیه ولی از کوچیکی طولش و فضای صندلی عقبش میترسم و فکر میکنم به درد مسافرت نمیخوره ؟ (مسافرت قرار نیست برم ولی شاید پیش بیاد ) و میترسم ازش خوشم نیاد و همچنین موقع فروشش خیلی ضرر کنم و همچنین قطعاتش گیر نیاد ؟؟
من خودم از خدامه که مارک ماشینم کیا / هیوندا / رنو / و امثالهم باشه ولی بودجه صفرشو ندارم ، مثلاً مگان رو دوست دارم
به نظرتون از بین کار کرده ی این جور ماشین ها چه انتخاب هایی دارم ؟ مثلا سراتو یا ای 20 یا ؟؟؟؟؟
ممنون میشم همه دوستان راهنمایی کنید