تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: کـــــــمک!مشکل نصب ویندوز روی لپ تاپ Asus! دارم دیونه میشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض کـــــــمک!مشکل نصب ویندوز روی لپ تاپ Asus! دارم دیونه میشم!

سلام دوستان ! امروز یک مشتری واسم یه لپ تاپ Asus N43S آورد! که روش ویندوز 7 نصب کنم !
    ولی وقتی شروع به نصب میکنه ! روی قسمت Expanding تا درصد 12 پر مکینه ! بعد یک ارور با این پیغام نمایش میده:
    Windows Cannot inistall requid Files. The File be Corupt or missing.Make sure all Files required for information are Availbale and restart the installtion

این ارور مربوط به باز نکردن فایل نصب ویندوز که اول فکر کردم DVD مشکل داره رفتم یه DVD نو خریدم و شروع به نصب کردم! ولی این دفعه در قسمت Expanding و6 درصد پر میکنه و ارور رو نمایش میده! تا الان همه Edition های مایکروسافت ویندوز 7 رو امتحان کردم!همشون این ارور رو میدن!از Starter 'گرفته تا Ultimate
    بعد فکر کردم که ویندوز Vista رو نصب کنم بعدش Windows 7 رو ویندوز ویستا آپگریت کنم شروع کردم به نصب ویندوز ویستا که اون تا درصد 47 پر میشد بعد از نصب میپرید بیرون و یه صفحه آبی رنگ که مربوط Dump Ram میشه میومد! الان داره مغزم هنگ میکنه! چه دستگاه های مزخرفی هستند این Asus ها همیشه من با لپتاپ های Asus la;g nhvl!
    اگه میشه یه راهنمایی بکنید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    این مشکلو زیاد دیدم. یکی از بهترین راه حل هاش نصب ویندوز از روی فلش مموری هست. یه فلش مموری بوتیبل بسازید از روش ویندوز نصب کنید.
    موفق باشید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    این مشکلو زیاد دیدم. یکی از بهترین راه حل هاش نصب ویندوز از روی فلش مموری هست. یه فلش مموری بوتیبل بسازید از روش ویندوز نصب کنید.
    موفق باشید.
    آره رو چند تا فروم خارجی اینو خوندم ولی راهای بهتری دیگه وجود نداره!؟ یکی میگفت باید چند تا اسلات های رم رو از تو ستینگ Bios غیر فعال کنی!
    حلا میشه بگی باید چه جوری فلشم رو بوتیبل کنم!؟
    Last edited by imanx7; 07-04-2012 at 15:49.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

7 ;l;

آقا تورو خدا کمک کنید دارم دیوووونه میشم!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با سلام شما باید از سی دی ویندوز ایمیچ بگیرید ولی در این ایمیچ دو فایل را باید حذف کنید یکی فایل activator و دیگری فایل update موفق باشید

6. این کاربر از mohben_81 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من به یه مشکل برخورد کردم من ویندوز 7 رو به لب تاپ asus x554 نصب کردم ولی هیچ مشکلی نداشت وقتی اولین بار وارد صفحه ویندوز شد کامپیوتر اتوماتیگ ریستارت شد تا آرم ایسوس رو که نشون می ده اونجا وایمیسته و هیچ چیزی عمل نمی کنه لطفا راهنماییم کنیم که خیلی نیاز دارم ممنونم

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام
    من به یه مشکل برخورد کردم من ویندوز 7 رو به لب تاپ asus x554 نصب کردم ولی هیچ مشکلی نداشت وقتی اولین بار وارد صفحه ویندوز شد کامپیوتر اتوماتیگ ریستارت شد تا آرم ایسوس رو که نشون می ده اونجا وایمیسته و هیچ چیزی عمل نمی کنه لطفا راهنماییم کنیم که خیلی نیاز دارم ممنونم
    قبل از نصب درایورها این مشکل پیش آمد یا بعدش؟

راه حل ساده اش نصب مجدد ویندوز است.

راه حل دیگرش این است که تست کنی میتوانی وارد محیط safe mode شوی یا نه؟
    اگر مشکل درایورهایت باشد، در محیط safe mode درایورها را پاک کن.

البته توصیه میکنم مجددا ویندوز نصب کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ممنون از توجه تان اصلا به هیچ جایی دسترسی ندارم قبل نصب درایورها بود وقتی وارد صفحه دسکتاپ ویندوز شد بصورت عادی ویندوز ریستارت شد من فکر کردم طبیعی هستش ولی دوباره کامپیوتر بوت نشد الان حتی به قسمت بایوس هم دسترسی ندارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •