تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: سوال در مورد بدسکتور شدن هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

1 سوال در مورد بدسکتور شدن هارد

کسی میدونه چطور میتونم بدسکتور رو پاک کنم؟ با نرم افزار HDD Regenerator دو بار تست کردم ولی بدسکتوری پیدا نکرد. شاید من جایی از مسیر رو اشتباه میرم که بد سکتور رو پیدا نمیکنه.

ایا طبق این عکس هارد بدسکتور شده؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی میدونه چطور میتونم بدسکتور رو پاک کنم؟ با نرم افزار HDD Regenerator دو بار تست کردم ولی بدسکتوری پیدا نکرد. شاید من جایی از مسیر رو اشتباه میرم که بد سکتور رو پیدا نمیکنه.

ایا طبق این عکس هارد بدسکتور شده؟

اگر دقت کرده باشید نوشته که "the content of this sector were move to the spare area" . یعنی این بدسکتوری با سکتورهای سالم remap شده . بیشتر برنامه های رایج هم به بدسکتوریهای Reallocated شده دیگر دسترسی ندارند و در نتیجه چیزی پیدا نمیکنند .

برای فیکس کردن این مسئله نیاز به ابزارهای خاصی هست که آدرس بدسکتوریها رو از G-list به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنند (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی برای فیکس کردن این مسئله وجود داشته باشد) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اگر دقت کرده باشید نوشته که "the content of this sector were move to the spare area" . یعنی این بدسکتوری با سکتورهای سالم remap شده . بیشتر برنامه های رایج هم به بدسکتوریهای Reallocated شده دیگر دسترسی ندارند و در نتیجه چیزی پیدا نمیکنند .

برای فیکس کردن این مسئله نیاز به ابزارهای خاصی هست که آدرس بدسکتوریها رو از G-list به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنند (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی برای فیکس کردن این مسئله وجود داشته باشد) .
    با چه نرم افزاری باید G-list را به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنم؟ و اگر هم کاری انجام ندم این بدسکتور باعث خرابی هارد میشه؟ آموزشی در این زمینه وجود داره؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با چه نرم افزاری باید G-list را به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنم؟ و اگر هم کاری انجام ندم این بدسکتور باعث خرابی هارد میشه؟ آموزشی در این زمینه وجود داره؟
    باید ارسال بشه به کلینیکهای تخصصی . ولی اگر تعدادش به مرور زمان بیشتر نمیشه لازم نیست زیاد نگران بشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •