کسی میدونه چطور میتونم بدسکتور رو پاک کنم؟ با نرم افزار HDD Regenerator دو بار تست کردم ولی بدسکتوری پیدا نکرد. شاید من جایی از مسیر رو اشتباه میرم که بد سکتور رو پیدا نمیکنه.
ایا طبق این عکس هارد بدسکتور شده؟
![]()
کسی میدونه چطور میتونم بدسکتور رو پاک کنم؟ با نرم افزار HDD Regenerator دو بار تست کردم ولی بدسکتوری پیدا نکرد. شاید من جایی از مسیر رو اشتباه میرم که بد سکتور رو پیدا نمیکنه.
ایا طبق این عکس هارد بدسکتور شده؟
![]()
اگر دقت کرده باشید نوشته که "the content of this sector were move to the spare area" . یعنی این بدسکتوری با سکتورهای سالم remap شده . بیشتر برنامه های رایج هم به بدسکتوریهای Reallocated شده دیگر دسترسی ندارند و در نتیجه چیزی پیدا نمیکنند .
برای فیکس کردن این مسئله نیاز به ابزارهای خاصی هست که آدرس بدسکتوریها رو از G-list به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنند (البته این یه حالت کلی هست و در هر هارد دیسکی و در هر تجهیزاتی ممکن هست روشهای مختلفی برای فیکس کردن این مسئله وجود داشته باشد) .
با چه نرم افزاری باید G-list را به P-list منتقل و G-list را خالی و SMART هارد دیسک را ریسیت کنم؟ و اگر هم کاری انجام ندم این بدسکتور باعث خرابی هارد میشه؟ آموزشی در این زمینه وجود داره؟
باید ارسال بشه به کلینیکهای تخصصی . ولی اگر تعدادش به مرور زمان بیشتر نمیشه لازم نیست زیاد نگران بشید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)