تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: مشاوره و راهنمائی جهت نصب قطعات سیستم های صوتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض مشاوره و راهنمائی جهت نصب قطعات سیستم های صوتی

با سلام خدمت داداشای گلم این پست ایجاد کردم تا مشکلات در مورد نصب سیستم های صوتی اینجا مطرح شه راستش من ی تازه کارم دو تا مشکل داشتم اول این که کابل مثبتی ک ازسرباتری ب امپلی میره تو ماشینایی مثل پارس و 405وسمند و تندر از کدوم قسمت باید وارد اطاق خودرو بشه و دوم برای تنظیم امپلی استفاده از اهنگ 60هرتز بهتره یا 100هرتز ممنون میشم کمکم کنید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت داداشای گلم این پست ایجاد کردم تا مشکلات در مورد نصب سیستم های صوتی اینجا مطرح شه راستش من ی تازه کارم دو تا مشکل داشتم اول این که کابل مثبتی ک ازسرباتری ب امپلی میره تو ماشینایی مثل پارس و 405وسمند و تندر از کدوم قسمت باید وارد اطاق خودرو بشه و دوم برای تنظیم امپلی استفاده از اهنگ 60هرتز بهتره یا 100هرتز ممنون میشم کمکم کنید
    سلام دوست عزیز.
    به انجمن خودتون خوش آمدید
    برای عبور کابل مثبت تو خودروی تندر قسمت پشت فرمان داخل موتور یه قطعه لاستیک مشکی رنگ هست. اون رو در بیارین راحت کابل 0 گیج عبور میکنه.
    بقیه خودروهائی که نام بردید رو متاسفانه اطلاعی ندارم.
    برای تنظیم گین آمپلیفایرهای 4 کانال استریو بهتره از موزیکهای با کیفیت بالا مثل ترکهای Audio یا MP3 320Kاستفاده گردد.
    برای تنظیم گین آمپلیفایرهای مونو از فرکانس ممتد بین 30-60 هرتز استفاده کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من اولین بارم هست میخوام سیستم ببندم و اطلاعات زیادی ندارم و راهنمایی میخواستم ازتون
    ماشین من ی ضبط maxeeder mx-4607 داره و یه جفت باند maxeeder - 6939 -400w
    میخوام یه ساب باکس دابل و دو جفت تیوتر کنار این ها اضافه کنم
    اولین سوال من اینه که باند های من امپ خور هستن یا نه؟
    و برای بستن همه این باند و ساب هایی که گفتم امپ چند کانال لازمه؟
    ممنون اگ پاسخ بدین

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    من اولین بارم هست میخوام سیستم ببندم و اطلاعات زیادی ندارم و راهنمایی میخواستم ازتون
    ماشین من ی ضبط maxeeder mx-4607 داره و یه جفت باند maxeeder - 6939 -400w
    میخوام یه ساب باکس دابل و دو جفت تیوتر کنار این ها اضافه کنم
    اولین سوال من اینه که باند های من امپ خور هستن یا نه؟
    و برای بستن همه این باند و ساب هایی که گفتم امپ چند کانال لازمه؟
    ممنون اگ پاسخ بدین
    سلام مهدی جان.
    به فروم خودتون خیلی خوش آمدیدن.
    لطف کنید سوالتون رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح بفرمائید تا دوستان راهنمائیتون نمایند.
    این تاپیک مربوط به سوالات نصب نمودن قطعات سیستمهای صوتی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

با تشکر از اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک طاقچه سمند ک صاف نیست و قسمتایی از اون برامدگی داره رو چیکارش باید کرد موقع نصب باند؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تشکر از اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک طاقچه سمند ک صاف نیست و قسمتایی از اون برامدگی داره رو چیکارش باید کرد موقع نصب باند؟
    سلام خواهش میکنم.از زیر طاقچه میشه نصب کرد ولی کامل استیبل نمیشه.اصولیش اینه که طاقچه و رو عوض کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بازم ممنون از راهنمایی اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک تو کراس اور کامپاننتی قسمت هس ب اسم لول کنترل سوالم این بود ک ب اون قسمت چ سیمی باید وصل شه و اگه کسی اطلاعات کامل داره کل قسمتای کراس اور توضیح بده ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازم ممنون از راهنمایی اقا حمید ی سوال دگ داشتم اونم این ک تو کراس اور کامپاننتی قسمت هس ب اسم لول کنترل سوالم این بود ک ب اون قسمت چ سیمی باید وصل شه و اگه کسی اطلاعات کامل داره کل قسمتای کراس اور توضیح بده ممنون میشم
    سلام
    اون کلید میزان dB تویتر رو افزایش یا کاهش میده. اغلب هم اعداد 2- +2 و 0 dB رو دارن. بهتره روی 0 باشه.
    سیمی نباید بهش وصل بشه. اگر عکسی داری بزار ببینم چیه
    کراس اوورهای پسو شامل تعدادی سلف و خازن هستند که بر اساس نوع طراحی باهم سری و موازی شدن تا زمانی که ووفر و تویتر به اونها متصل میشه در ووفرها فرکانسها روی اعداد خاص LPF و در تویترها HPF گردند.
    لطف کن سه تاپیک داخل امضاء ام رو کامل مطالعه کن.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    متاسفانه چون عکستون مربوط به یکی از سایتهای خرید وفروش بود مجبور به حذفش شدم.
    اون لول کنترل همون توضیح خط اولم تو پاسخ سوالتون هست.منتها این کراس لول متغییر نداره.فقط 3-dB کاهش میده لول تویتر رو.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آیا میشه یه جفت باند را با یک ساب روی یه آمپیلی فایر قوی 1600 وات بست ؟ برند مارک آمپیلی فایر مهم نیست .

فقط میخوام بدون این کار شدنی هست ؟ چون الان یه آمپیلی 2 کانال دارم هزینه برای خرید آمپیلی جدید ندارم اگه میشه بگید که یه ساب اضافه کنم

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •