سلام دوستان
نرم افزارهایی مثل Clone CD و Nero رو که نصب میکنم درایو مجازی هاشون ساخته نمیشه ؛ چرا ؟ مشکل کجاست ؟
Nero V 10 رو هم نصب کردم
.
سلام دوستان
نرم افزارهایی مثل Clone CD و Nero رو که نصب میکنم درایو مجازی هاشون ساخته نمیشه ؛ چرا ؟ مشکل کجاست ؟
Nero V 10 رو هم نصب کردم
.
سلام
نرم افزار Clone چند نوع نصب داره که تو بعضی نصبا درایو مجازی رو داره . اگه اشتباه نکنم موقع نصب گزینه ای داره به نام Virtual Clone Drive که باید تیکش رو بزنید .
برا نرم افزار Nero هم شما باید اول درایو مجازیشو فعال کنید .
ولی پیشنهاد من اینه :
اگه فقط قصدتون ساخت درایو مجازی و استفاده از فایلای ایمیجشه و گرفتن ایمیج ، بهترین نرم افزار تو این ضمینه Alcohol هستش .
اگه برا ساخت درایو و همچنین ویرایش فایلای امیج می خواین نرم افزار UltraISO بهترینه .
شمعم شکفته بود که خندد به روی تو
افسوس ای شکوفه خنداد نیامدی
Last edited by Moh3nB; 17-10-2010 at 23:59.
می دونمنرم افزار Clone چند نوع نصب داره که تو بعضی نصبا درایو مجازی رو داره . اگه اشتباه نکنم موقع نصب گزینه ای داره به نام Virtual Clone Drive که باید تیکش رو بزنید
من چند ساله دارم از این نرم افزار استفاده میکنم ، تیکش رو میذارم اما بازم درایوش رو نمی آره
برا نرم افزار Nero هم شما باید اول درایو مجازیشو فعال کنید .
پیداش نکردم
اگه ممکنه بگین کجاست
اگه برا ساخت درایو و همچنین ویرایش فایلای امیج می خواین نرم افزار UltraISO بهترینه
ممنون فعلا کارم رو راه انداخت
نرم افزار Virtual Drive 7 هم روی سیستمم نصب نمیشه چرا ؟ با ویندوز 7 سازگاری نداره؟
آحه چندتا فایل دارم که با این نرم افزار ایمیج گرفت الان می خوام بازشون کنم
ممنون از کمکتون
.
سلام
از اینا مطمئن بشید:
نرم افزاراتون بروزن و با سیستم عاملتون سازگاری داره.
سیستم عاملتون "فعال" هستش و از نسخه های دستکاری شده نیست.
سیستمتون ویروسی نیست؟
خوب وقتی تمام موارد بالا درست باشن دلیلی برای نصب نشدن نداره .
برا فعال کردن درایو مجازی نرو : اول باید بدونید نروای که نصب کردین درایو مجازی داره .
خوب اگه هم نمی دونید اشکال نداره ، به منوی استارت رفته سپس از All Programs گزینه نروتونو انتخاب کنید ، از اونجا به گزینه Tools برید ، اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به نام Virtual Drive یا اسمی تو همین مایه ها داشته باشه .
اونو انتخاب کنید ، به تب دومش برین و یه تیک فعالسازی داره ، اونو فعال کنید و یه ایمیج رو برا درایو مجازی انتخاب کنین .
همین .
یه نرم افزار تبدیل ایمیج پیدا کنید و اونو تبدیل کنین . امتحان کنید اگر با UtraISO باز میشه میتونید اونو با یه فرمت دیگه SaveAs کنید .نرم افزار Virtual Drive 7 هم روی سیستمم نصب نمیشه چرا ؟ با ویندوز 7 سازگاری نداره؟
آحه چندتا فایل دارم که با این نرم افزار ایمیج گرفت الان می خوام بازشون کنم
اگرم بازم کارتون نشد با استفاده از نرم افزارای کامپوتر مجازی مثل WMvare ، VirtualBox و یا Virtual PC یه ویندوز ایکس پی تو ویندوزتون نصب کنین و حالا کارای مختلفی می تونید انجام بدین :
-با همون نرم افزاری که گفتین ایمجتونو تبدیل کنین
-اگه تبدیل نشد بزاریدش تو درایو مجازی و از اون با یه نرم افزار دیگه ایمیج بگیرین
اگه راههایی که گفتم تاثیری نداشت بگین .
قبلا یه گزینه داشت (ورژن های فبلی رو که تو XP نصب میکردم) به نام Image Drive که فعال میکردم و مشکلی نبودخوب اگه هم نمی دونید اشکال نداره ، به منوی استارت رفته سپس از All Programs گزینه نروتونو انتخاب کنید ، از اونجا به گزینه Tools برید ، اگه اشتباه نکنم باید یه برنامه به نام Virtual Drive یا اسمی تو همین مایه ها داشته باشه .
اونو انتخاب کنید ، به تب دومش برین و یه تیک فعالسازی داره ، اونو فعال کنید و یه ایمیج رو برا درایو مجازی انتخاب کنین .
این نرو 10 اصلا این گزینه رو نداره(نمیشه که کلا نداشته باشه؟ میشه؟)
ممنون ؛ باید تست کنم
یه نرم افزار تبدیل ایمیج پیدا کنید و اونو تبدیل کنین . امتحان کنید اگر با UtraISO باز میشه میتونید اونو با یه فرمت دیگه SaveAs کنید .
اگرم بازم کارتون نشد با استفاده از نرم افزارای کامپوتر مجازی مثل WMvare ، VirtualBox و یا Virtual PC یه ویندوز ایکس پی تو ویندوزتون نصب کنین و حالا کارای مختلفی می تونید انجام بدین :![]()
از نرم افزار Daemond tools استفاده کنید همه نوع امیج رو باز می کنه
سلام. من نرم افزار Virtual CloneDrive رو نصب کردم ولی بعد از نصب فقط ایکن این نرم افزار روی دسکتاپ میاد و درایو درست نمیشه. و نمیتونم از ایمیج استفاده کنم. کمک کنید ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)