تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ سونی با ویندوز اورجینال

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض پارتیشن بندی لپ تاپ سونی با ویندوز اورجینال

باسلام
    یک لبتاب سونی حدود 6 ماه میشه دارم !
    توی این همه مدت اصلا پارتیشن بندی نکردم و همش ویندوز اورجینال رو با استفاده از دکمه ASSIST که بالای کیبرد طراحی شده ریکاوری میکردم
    حالا میخوام ÷ارتیشن بندی کنم که یکی دو تا درایو اضافه کنم ،،، چه جوری پارتیشن بندی کنم که بعد از ریکاوری ویندوز پارتیشن ها پاک نشه ! چه جوری پارتیشن بندی کنم که مشکلی برای ریکاوری اتوماتیک لپ تاپ پیش نیاد
    برند لبتابم سونی سری FIT15 هست
    ایا پارتیشن بندی از طریق بخش Disk Managment خود ویندوز کار درستی هست و مشکلی پیش نمیاره ؟
    مثل عکس زیر اگر عمل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟

ممنون و با تشکر

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

فك كنم زماني كه اين عكس رو گرفتين يك هارد يك ترا هم ب سيستم وصل بوده درسته؟؟؟
    و اما ... شما ديسك ريكاوري هم تهيه كردين؟؟؟اين ديسك باعث ميش حتي اگه لپتاپ بطور كامل فرمت شد هم بازم بيتوني ريكاوري كني.
    در مورد تيكه تيكه كردن هارد يا همون پارتيشن هم شما بايد روي اون قسمتي كه با درايو c مشخص شده است عميلت جدا سازي را انجام بدي و مطلقا نبايد با اون حجم ٣٠ گيگ اخري كار داشته باشي ريكاوري شما توي اون ٣٠ گيگ و اون ١.٤٤ دهم گيگ هست
    من خودم ٥ سال پيش سوني داشتم همين وضع رو داشت پارتيشن بندي كردم مشكلي پيش نيامد از بابت ريكاوري البته من با يك نرم افزار اين كار رو كردم كه متاسفانه اسمش يادم نيست !:(

4. 3 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

سلام
    اول از همه توسط نرم افزار مخصوص vaio اقدام به تهیه دیسک بازیابی کنید
    این دیسک به شما کمک میکنه حتی در صورت تعویض هارد دیسک ، بتونید ویندوز و پارتیشن های مخفی مخصوص بازیابی و ... رو روی هارد بازیابی کنید
    ( مهم : استفاده از این دیسک باعث میشه پارتیشن های بعدی که به وجود آوردید با اطلاعاتش از بین بره و کلا لپتاپ رو به روز اول برمیگردونه )

برای پارتیشن بندی ، باید روی درایو C کار کنید و اون رو به قسمت های جدیدی تقسیم کنید
    من خودم از این نرم افزار استفاده کردم ( حجم کم / استفاده آسان )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از پارتیشن بندی میتونید از نرم افزاری مثل Acronis True Image برای بکاپ گرفتن از درایو ویندوز و سایر پارتیشن ها استفاده کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میتونید از پارتیشن های مخفی هم بکاپ بگیرید که به سادگی بتونید در صورت خرابی هارد همه چیز رو به هارد جدید منتقل کنید

6. 2 کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

HOJ-JAT و Sina عزیز .... ممنون از شما بابت راهنمایی خوب و ارزندتون
    درسته یک هارد یک ترابایت ADATA یک ترابایت اکسترنال هم روی لپ تاپ بوده که عکس گرفتم
    اون درایوهای ریکاوری پس چرا همشون زده 100% حجمشون خالی هست ، علت چیه ؟
    من دیسک ریکاوری تهیه نکردم هنوز و الان که گفتید تهیه کنم مشتاق شدم برم و این کار رو بکنم
    یعنی اگر کلا هارد دیسک نابود هم بشه با اون دیسک های ریکاوری مثل روز اول میشه ؟ و دکمه
    ASSIST روی لپ تاپ که الان ریکاوری میکنه هم فعال میشه مجدد ؟
    یک سوال دیگه هم پیش اود اونم اینکه ویندوز فعلی 8 هستش و من آپدیت کردم 8.1 شد ولی یه مشکلی پیش اومد که مجبور شدم ریکاوری کنم و دوباره ویندوز شد 8 ،، حجم دانلودش هم بالاست و با این وضعیت تحریم ها آپدیت مجدد اون به 8.1 کار راحتی نیست خواستم بدونم نمیشه کاری کرد که ویندوز 8.1 رو جایگزین ریکاوری لپ تاپ کنم که هروقت ریکاوری کردم ویندوز 8.1 ریکاوری بشه و برنگرده بشه ویندوز 8
    ممنون از شما

admin Sina's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2004
    محل سكونت
    P30world

پيش فرض

یک سوال دیگه هم پیش اود اونم اینکه ویندوز فعلی 8 هستش و من آپدیت کردم 8.1 شد ولی یه مشکلی پیش اومد که مجبور شدم ریکاوری کنم و دوباره ویندوز شد 8 ،، حجم دانلودش هم بالاست و با این وضعیت تحریم ها آپدیت مجدد اون به 8.1 کار راحتی نیست خواستم بدونم نمیشه کاری کرد که ویندوز 8.1 رو جایگزین ریکاوری لپ تاپ کنم که هروقت ریکاوری کردم ویندوز 8.1 ریکاوری بشه و برنگرده بشه ویندوز 8
    این راهکار باید جواب بده :
    علاوه بر تهیه دیسک های بکاپی که تهیه میکنید ، یکبار هم بعد از آپدیت ویندوز از 8 به 8.1 توسط نرم افزار Acronis True Image بکاپ بگیرید ( ترجیحا قبل از پارتیشن بندی های و کپی کردن اطلاعات تون روی هارد دیسک )
    در این بکاپ همه پارتیشن های مخفی رو هم قرار بدید تا در صورت خرابی هارد بتونید همه اطلاعات رو روی هارد جدید بازیابی کنید و ویندوز ارجینال آپدیت شده و امکان بازیابی به ویندوز 8 اصلی رو داشته باشید

9. این کاربر از Sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saberparhizkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

از برنامه پارتیشن مجیک استفاده کن به صورت بوت ایبل

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

جسارتا یک نکته رو بابت افزایش تجربه اتون یاداورمیشم ،درمحیط ویندوز هرزمانی نیازداشتید از صفحه مانیتورعکس تهیه کنید نیاز نیست با یه دوربین یا ... ازصفحه عکس بگیرید ...خودویندوز این قابلیت رو داره فقط کافیه کلید های Alt+ctrl+PrtSc روباهم بگیرید بعد برنامه Paint روبازکنید و Ctrl+V روبزنید وتمام ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •