با سلام
تو این رنج چه لپ تاپ هایی هست؟برای وبگردی کمی بازی

با سلام
تو این رنج چه لپ تاپ هایی هست؟برای وبگردی کمی بازی
با سلام لبتاپ های زیادی هست شما سایت دیجی کالا برید و رنج قیمتتونو هم مشخص کنید می بینید که لبتاپهای زیادی براتون میاد اما اینو باید بدونید که بازیهای سنگین نمیشه نصب کرد در ضمن برای اینکه لبتاپ خوبی داشته باشید سعی کنید تو دیجی کالا لبتاب هایی با نمره بالا مثلا 9 به بالا انتخاب کنید
موفق باشید

ممنون از کمکتون دیجی یه خرده قیمتاش بالا هست تو شهر خودمونم قسطی هم میدن به نظرتون thinkpad e540 خوبه؟اصلا برند لنوو بهش اعتباری هست؟
خب مشکلی نداره نیازی نیس از دیجی کالا بخرید فقط ببنید تو رنج قیمتی که میخاید چه لبتابایی هست از طرفی تو دیجی معایب و مزایا لبتابا نوشته شده و مهمتر از همه نظرات مردم
اما من تو خوابگاه دوستانی داشتم که لبتاب لنوو داشتن و یه مشکلی که لبتابای لنوو داشت این بود که به اینترنت وایرلس خوابگاه وقتایی که اینترنت کند میشد،وصل نمیشدن البته همه اینطوری نبودن ولی بیشترشون این مشکلو داشتن.
موفق باشید
Last edited by محمد7966; 17-11-2015 at 17:21.

واقعا؟وصل نمیشن؟چه بد!
Aser چی خوبه؟

این موضوع وصل نشدن به وایرلس دانشگاه را ما هم زمانی در دانشگاهمان با لپ تاپ های وایو سونی، خصوصا آنهایی که ویندوز اریجینال داشتند، داشتیم و به لپ تاپ مربوط نیست. بلکه تنظیمات وایرلس خوابگاهتان مشکل داره.
همان لپ تاپ هایی که میگویید را در محیط غیردانشگاه تست کنید، اگر مشکل داشت.
با سلام اتفاقا حرف شما درست است البته من حرفم را بعد تصحیح کردم گفتم بیشتر موقعی وصل نمیشدن که اینترنت کند میشده همین دوستای من که لبتابشون به اینترنت وصل نمیشد 5شنبه و جمعه ها که خوابگاه خلوت میشد و سرعت بالا میرفت وصل میشدن و خودشون هم گفتن که لبتابای ما جایی دیگه وصل میشه ولی میگفتن باز هم نباید سرعت کند باشه
موفق باشید
دوست من مارکها خیلی مهم نیست من حتی در خوابگاه لبتاب دوستم که سونی بود سوخت و لبتاب من که دل هست از سال 89 تا الان دارمش فقط باطریش بعد 2.5 سال خراب شد و شارژ نگه نمیداره اونم چیز مهمی نیست چون بیشتر لبتابا باطریشون خراب میشه به استثنتای لبتابای اپل
به شما توصیه میکنم در سایت دیجی لبتابا رو نگاه کنید و لبتابایی انتخاب کنید که نمره های بالا داشته باشن حداقل نمره 9 به بالا
موفق باشید

نمره امثال سایت دیجیکالا بنظرم خیلی اهمیت ندارد.
چون افراد غیرمتخصص در سایتهایی مثل دیجیکالا خیلی زیادند که هیچ تخصصی در این زمینه ندارند و خیلی هایشان همینطور نمره میدهند.
یک مثال جالب بزنم، الان برخی کامنت هایی که افراد در مورد انواع هارد و فلش و ... در سایت دیجیکالا هست را بخوانید.
این افراد کامنت داده بودند که ما فلش 16 گیگ خریدیم و اعتراض کرده بودند به دیجیکالا که فلش تقلبی به ما فروختی، چون حجمش را نگاه کردند و 14 گیگ بیشتر نبوده!
خب از این افراد خیلی نباید انتظار نظر یا امتیاز دقیق باشی.
------
در مورد لپ تاپ هم شما ببینید که آیا میخواهید لپ تاپ را حمل و نقل کنید یا خیر. اگر زیاد لپ تاپ را جابجا میکنید، توصیه میکنم که لپ تاپ 15 اینچ نخرید و بیشتر دنبال انواع 14 یا حتی 13 اینچ باشید.
بهرحال سبک بودن را مد نظر قرار دهید.
در مورد بازی هم با قیمت مد نظرتان خیلی دنبال بازی نباشید. چون با این قیمت لپ تاپ های ارزان قیمت که معمولا گرافیک ضعیفی دارند، میتوانید تهیه کنید که به درد بازی های آنچنانی نمیخورد.
من توصیه میکنم که اگر دنبال لپ تاپ 15 اینچ هستید، با این قیمت، دنبال سری G لپ تاپ lenovo باشید. مثلا
Lenovo Essential G5080
بعد دنبال مدل های Lenovo ThinkPad E باشید.
حتما سعی کنید لپ تاپ با cpu Core i تهیه کنید. رم را هم حداقل 6 و هارد را هم همان 500 کفایت میکند و بعدا میتوانید هارد اکسترنال تهیه کنید.
دیجیکالا هم بعضی اوقات پیشنهادات و تخفیف خوبی دارد که قیمت را نسبت به بازار ارزانتر میکند و یا خیلی نزدیک به بازار میکند.

تینک پد e540 i3 چی خوبه به نطرتون؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)