تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: خرید رانا صفر از بازار یا نمایندگی؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض خرید رانا صفر از بازار یا نمایندگی؟!

سلام دوستان
    من حدود 30 ت دارم و قصد دارم رانا lx بخرم. تا حالا فقط یه بار ماشین خریدم اونم روآ بود که چند سال پیش از نمایندگی گرفتم. به همین خاطر فقط تجربه خرید از نمایندگی رو دارم و در مورد «خرید از بازار» اطلاع درستی ندارم. لطفا من رو راهنمایی کنید:

1. منظور از خرید از بازار یعنی خرید از نمایشگاه‌های اتومبیل؟ منظور خرید ماشین صفره یا کارکرده؟

2. تو سایتا نوشته قیمت رانا در نمایندگی 33ت و در بازار 30ت. چرا چنین اختلافی وجود داره؟ مگه نمایشگاه ها خودشون از نمایندگی ها نمی خرن؟ پس چرا ارزون تر می دن به مشتری؟

3. اگه واقعا قیمت رانای صفر در بازار 30 تومانه پس چطور تو سایت های آگهی، ملت قیمت رانای دست دومشون رو 31 یا 32 و حتی 33 میلیون گذاشتن برای فروش؟

4. خرید از نمایشگاه ها به چه صورته؟ آیا فقط باید قیمت ماشین رو پرداخت یا چیزی مث پورسانت و کمیسیون هم دریافت می کنن؟ (چیزی شبیه بنگاه املاکی ها)

5. چند نوع رانا در بازار داریم؟ مگه فقط دو نوع lx و el نیست؟ مگه هر دوی این ها موتور tu5 ندارند؟ تو یکی از سایتا رانا رو به سه دسته lx و el و tu5 تقسیم کرده بود.

ببخشید سوالاتم زیاد بود. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خرید خودرو صفر ممنوعه

3. 7 کاربر از LOVEFORLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خرید خودرو صفر ممنوعه
    توهین به انقلاب ؟

5. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

آقا لطفا جواب سؤالام رو بدید. من کارم ضروریه باید خیلی سریع ماشینو بخرم. نمی تونم تا معلوم شدن وضعیت این کمپین صبر کنم

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یه ال نود کار کرده بخر خودرو صفر گاریه
    اره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اذیت نکنید دیگه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز چون خیلی از افراد دیگه تو خط ماشین نو و صفر کیلومتر نیستند . برای همین اطلاعات شون به روز نیست و به همین دلیل هست نتونستند کمک کنن به شما

10. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آقا نخر ماشین صفر

12. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نخر برادر نخر
    همین کارهارو میکنید مدیر عامل سایپا و ایران خودرو و .... میان تلویزیون راحت به ملت توهین میکنن
    هرچی از دهنشون بیرون میاد نثار ملت میشه

14. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من حدود 30 ت دارم و قصد دارم رانا lx بخرم. تا حالا فقط یه بار ماشین خریدم اونم روآ بود که چند سال پیش از نمایندگی گرفتم. به همین خاطر فقط تجربه خرید از نمایندگی رو دارم و در مورد «خرید از بازار» اطلاع درستی ندارم. لطفا من رو راهنمایی کنید:

1. منظور از خرید از بازار یعنی خرید از نمایشگاه‌های اتومبیل؟ منظور خرید ماشین صفره یا کارکرده؟

2. تو سایتا نوشته قیمت رانا در نمایندگی 33ت و در بازار 30ت. چرا چنین اختلافی وجود داره؟ مگه نمایشگاه ها خودشون از نمایندگی ها نمی خرن؟ پس چرا ارزون تر می دن به مشتری؟

3. اگه واقعا قیمت رانای صفر در بازار 30 تومانه پس چطور تو سایت های آگهی، ملت قیمت رانای دست دومشون رو 31 یا 32 و حتی 33 میلیون گذاشتن برای فروش؟

4. خرید از نمایشگاه ها به چه صورته؟ آیا فقط باید قیمت ماشین رو پرداخت یا چیزی مث پورسانت و کمیسیون هم دریافت می کنن؟ (چیزی شبیه بنگاه املاکی ها)

5. چند نوع رانا در بازار داریم؟ مگه فقط دو نوع lx و el نیست؟ مگه هر دوی این ها موتور tu5 ندارند؟ تو یکی از سایتا رانا رو به سه دسته lx و el و tu5 تقسیم کرده بود.

ببخشید سوالاتم زیاد بود. لطفا راهنمایی کنید. متشکرم
    به علت اوضاع نا به سامان بازار خودرو و تحریم کمپانی های داخلی توسط مردم ٬ شرکتها ی داخلی مثل سایپا و ایران خودرو قیمت زیر کارخانه به بازار میدهند تا قیمت مورد نظر مردم رو برای فروش پیدا کنند ( کاری که با دنا شد )
    به همین دلیل اختلاف قیمت ملیونی رو بین کارخانه و بازار شاهد هستیم .
    خرید از بنگاه اگر صفر باشه کمسونی برای خریدار نداره و نباید داشته باشه حالا بعضیا میگیرن بماند .
    رانا از ۹۳ بهع بعد فقط ال ایکس هست که دارای سیستم مالتی پلکس و شیشه و آینه برقی و سنسور عقب میباشد .
    اگر قصد خرید ماشین دارید پیشنهاد ما کارکرده در حد صفر هست . یک سری به سایت های فروش خودرو بزنید مدل ۹۴ با کارکرد خیلی کم و واقعا صفر پیدا میکنید و میتونید خودروی مورد نظرتون رو بخرید . برای معاینه فنی و بدنه هم میتونید به یک کارشناس مراجعه کنید تا با خیال راحت خودروی مورد نظرتون رو بخرید .

16. 4 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •